Το προξενιό της Ιουλίας: H Κερασίνα, μαθαίνει κάτι για τον Δημητρό, που η Αλεξάνδρα αγνοεί ο Γιωργίκης συγκρούεται με την Χάδω… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας Επόμενα Επεισόδια 13-14

Τα δεδομ στην υπόθεση Ραζίνη, κάνουν την Στάσα να πάρει μια θανάσιμη απόφαση. Μάταια η Ιουλία προσπαθεί να την ανακόψει και μόνο η παρέμβαση Στασινόπουλου, φαίνεται να μπορεί να λογικέψει την Στάσα.

Το προξενιό της Ιουλίας 2/11 Επεισόδιο 13

Η κατάσταση αυτή, οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση την Ιουλία, που βουλιάζοντας στα αδιέξοδά της, βιώνει τους δικούς της εφιάλτες, την στιγμή που στο αρχοντικό Ραζίνη, ο Χρήστος μετά την επίσκεψη του γιατρού Νικολαϊδη, αυτό που του υποσχέθηκαν: να έρθει επιτέλους η Ιουλία στο σπίτι τους.

Την ίδια ώρα, η Κατερίνη με την Φιλιώ, συνειδητοποιούν πως η αντιπαράθεση Στράτου και Στασινόπουλου που κορυφώνεται, καθιστούν απαγορευτική την πιθανότητα συμπεθεριού με τους Ραζίνηδες.

Και ενώ η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται προς μεγάλη απογοήτευση του Ατζαλίνα να εγκαταλείψει το ξενοδοχείο που μένει για να γυρίσει στην Αθήνα και η Κυριακούλα ετοιμάζει στο σπίτι της οικογενειακό τραπέζι, η Ιουλία, αποφασίζει να οριστικό τέλος σε ό,τι έχει απομείνει μέσα της να την συνδέει με τον Γρηγόρη…

Το προξενιό της Ιουλίας 3/11 Επεισόδιο 14

Η παρέμβαση Προβιού, αποδεικνύεται καθοριστική για την σωτηρία της Ιουλίας, που εκ νέου στο νοσοκομείο. Εκεί, όσο ο Γρηγόρης και η Ιουλία υποφέρουν χώρια ο ένας από τον , ο Γιωργίκης εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να περάσει λίγο χρόνο της, ενώ η Στάσα καταριέται τους Ραζίνηδες ως υπεύθυνους για την κακοτυχία που κατατρέχει την κόρη της το τελευταίο διάστημα.

Και ενώ η Κατερίνη προσπαθεί να πείσει την Κυριακούλα να παντρευτούν η Φιλιώ με τον Γρηγόρη και να κάνουν έτσι ανακωχή οι δυο οικογένειες, ο Στράτος απαιτεί να επιστρέψει στο πατρικό της η Αλεξάνδρα, κάτι που αφήνει την Κυριακούλα άναυδη.

Την ίδια ώρα, η Κερασίνα, μαθαίνει κάτι για τον Δημητρό, που η Αλεξάνδρα αγνοεί και ο Γιωργίκης συγκρούεται με την Χάδω, που προσπαθεί να πείσει τον ψυχίατρο Νικολαϊδη πως ο Χρήστος πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Όμως σύντομα, γίνονται όλοι μάρτυρες ενός σοκαριστικού περιστατικού, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο…