Μαύρο Ρόδο: Μέσα σε όλη την ταραχή που επικρατεί, η αστυνομία βρίσκει το του Ζαμάφτα και οι ανησυχίες του Μανόλη επιβεβαιώνονται… Διαβάστε πρώτοι pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega Μαύρο Ρόδο.

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πλησιάζει και πάλι την Γιάννα

Μέσα σε όλη την ταραχή που επικρατεί, η αστυνομία βρίσκει το πτώμα του Ζαμάφτα και οι ανησυχίες του Μανόλη επιβεβαιώνονται, καθώς πάνω του έχει ένα σημαντικό στοιχείο, το οποίο μπορεί να οδηγήσει στον δολοφόνο. Πλέον, όλοι όσοι εμπλέκονται, λίγο ή , στην υπόθεση φοβούνται, καθώς ξέρουν πως μπορεί να κληθούν στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

Ο Βίκος από την πλευρά του, πλησιάζει και πάλι την Γιάννα, όμως αυτή τη φορά της ζητάει να συνεργαστούν, ενώ ο Πέτρος ρίχνει όλες της ευθύνες στην του, για την διάλυση της οικογένειας τους. Ο έχει συναισθήματα για την Αγγελική, όμως ξέρει πως την έχει χάσει. Τα ίδια συναισθήματα έχει και ο Βίκος για Αγγελική, όμως εκείνη νιώθει εγκλωβισμένη στον πόλεμο που έχει ξεκινήσει μεταξύ τους και αδυνατεί να διαχειριστεί όσα συμβαίνουν.

Και ο Λευτέρης, από την πλευρά του δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως όλες οι υποψίες του για την Πολυξένη βγαίνουν αληθινές. Βλέποντας την να συναντά τον Θέμη, συνειδητοποιεί πως αυτό που είχαν μεταξύ τους στο παρελθόν, αρχίζει να φουντώνει και θέλει να το μοιραστεί με κάποιον. Η κόρη της Πολυξένης, είναι εκεί για να ακούσει όσα έχει να πει…

Στα επεισόδια αυτής της εβδς: Η Αγγελική βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης του υ της με το Βίκο. Και οι δύο άντρες, φτάνουν στα άκρα. Ποιος θα επικρατήσει; Η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο. Τόσο η Όλγα όσο και ο Λευτέρης δεν πείθονται από τις απαντήσεις της Πολυξένης για το που . Εκείνη όμως έχει τον τρόπο να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Η

Ηγουμένη κατακεραυνώνει την Κασσιανή με το λόγο της. Δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στους εκβιασμούς της. Ο Ζαμάφτας γυρίζει στη Γερακιανή για να ολοκληρώσει την εκδίκησή του. Όμως πια, τον περιμένουν. Η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από την αποκάλυψη για τις νυχτερινές συναντήσεις της με τον Πέτρο. Αυτό που δεν ξέρει, είναι πως εκείνος ετοιμάζεται να πηδήξει τον τοίχο της μονής κι απόψε το βράδυ.