Αυτή η νύχτα μένει, σήμερα: Η Ζέτα βρίσκεται για τα καλά πια σ στόχαστρο της Αστυνομίας, η απόδραση από το Αγρίνιο είι αναγκαστική… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr τι θα παρακολουθήσουμε επεισόδια της σειράς Αυτή η νύχτα μένει στον Alpha….

Αυτή η νύχτα μένει: Απόψε στις 22:40

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης ς Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή κ.α.

9/6 Σημερινό επεισόδιο 92: Η Ζέτα βρίσκεται για τα καλά πια στο στόχαστρο της Αστυνομίας, η απόδραση από το Αγρίνιο είναι αναγκαστική, και ο Στρατής παίρνει γρήγορες αποφάσεις για να τη γλιτώσει από τη σύλληψη.

Οι τελευταίες σπάθειες του Χρήστου να προστατευθεί από τις των όσων πέφτουν στο κενό και βρίσκει μπροστά του μόνο κλειστές πόρτες, πράγμα που μεγαλώνει την του.

Η Νίτσα απελπισμένη με το Γιώργη, αναζητά πλέον τη βοήθεια του Ντανίλου. Ο Αλέξανδρος εισβάλλει στο Όνειρο και αναγκάζεται να βρεθεί αντιμέτωπος με το Στρατή.

Ο Στέλιος ζητά απαντήσεις, ενώ η Αγλαΐα που εκπλήσσεται με τη συμπεριφορά του, ακολουθεί τη δική της κρυφή διαδρομή. Η Νίκη θα βρεθεί στη μέση των εξελίξεων και ο Πόντικας άθελα του θα κάνει ένα λάθος.