Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 θα θα κάνουν την εμφάνισή τους νέοι παίκτες οι οποίοι παίζουν κομβικό ρόλο στο ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το έπαθλο του φαγητού.

Απόψε Μπλε και τους Κόκκινοι δίνουν μια ακόμη μεγάλη μάχη!

Ενώ αρχικά οι Μπλε έδειχναν τα… δόντια τους σε κάθε αγώνισμα, οι Κόκκινοι όχι μόνο έχουν επιστρέψει για τα καλά αλλά όποτε βρίσκουν την ευκαιρία χτίζουν και σερί απέναντι στους αντιπάλους τους!

Το… κλου φυσικά στο σημερινό επεισόδιο θα είναι η είσοδος του πρώην της Μαριαλένας, ο οποίος θα μπει με την νυν του (!) στο παιχνίδι, με την είσοδό τους να προκαλεί σοκ στην παίκτρια των Μπλε.

Όπως θα δείτε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε η Μαχήτρια μένει έκπληκτη λέγοντας, «Σκάνε τρεις καινούργιοι παίκτες, από εκεί που δεν το περίμενα. Τι να πω; Μπήκε ο πρώην μου και πραγματικά ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκειμένη φάση. Αναμένω να δω πώς θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες και αν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα».

Στο αγωνιστικό σκέλος, το αγώνισμα σήμερα είναι το κλασικό και αγαπημένο ποδόσφαιρο με τις πληροφορίες μας από τον Άγιο Δομίνικο να αναφέρουν πως η νίκη απόψε θα είναι Μπλε χρώματος…