Το πρώτο ταξίδι με την Αριάνα την Φιλίππα στην Θεσσαλονίκη και η επαν για την οικογένεια Τανιμανίδη.

Στην Θεσσαλονίκη, στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα ο ς Τανιμανίδης μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα και μάλιστα αυτό είναι και το πρώτο για τις δίδυμες κόρες τους, την Αριάνα και τη Φιλίππα. Δεν ξέρουμε αν κληρονομήσουν την αγάπη γονιών τους για τα ταξίδια, πάντως αυτή η πρώτη τους μικρή περιπέτεια, έγινε για να δουν από κοντά τους ανθρώπους που λατρεύει ο μπαμπάς τους. 

Στην αγκαλιά του παππού τους

Οι επτά μηνών κόρες του Σάκη και της Χριστίνας, είναι και τα πρώτα εγγόνια των γονιών του και φυσικά από την πρώτη μέρα που γεννήθηκαν είναι οι αδυναμίες τους. Αν και η μητέρα του Σάκη, η κυρία Ματούλα μαζί με την συμπεθέρα της και μαμά της Χριστίνας την κυρία Παναγιώτα έχουν αναλάβει καθήκοντα baby sitters για να βοηθούν τους υς μήνες το ζευγάρι με τα μωρά τους, εκείνος που δεν μπορούσε τόσο συχνά να κατεβαίνει στην Αθήνα, λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ήταν ο πατέρας του Σάκη, Στέφανος. Και αυτό το ταξίδι ήταν η καλύτερη για εκείνον. Για να δει από κοντά τις μικρές του πριγκήπισσες, αλλά και να χαρεί τη σύζυγό του, η οποία τους τελευταίους μήνες περνά τον περισσότερο χρόνο της στην Αθήνα.

Ακόμη και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι δύο γιαγιάδες ήταν με τον Σάκη και την Χριστίνα για να προσέχουν τις εγγονούλες τους. Άλλωστε από την πρώτη μέρα που γεννήθηκαν, τους έχουν προσφέρει πολύτιμη βοήθεια.

Αν και η Χριστίνα ήταν ταλαιπωρημένη από την αλλαγή περιβάλλοντος αλλά και γιατί λόγω των μωρών κουβάλησαν μαζί τους…όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, κατόρθωσαν μαζί με τον Σάκη να κάνουν και την πρώτη βραδινή τους έξοδο στην πόλη, αφήνοντας την φροντίδα των παιδιών τους στη γιαγιά και στον παππού. Στην παρέα τους φυσικά ήταν τα αδέλφια του Σάκη, ο Παναγιώτης που είναι και ο γυναικολόγος και μαιευτήρας της Χριστίνας, αλλά και η μικρότερη αδελφή τους Κασσιανή. 

sakis christina

Τα τρία αδέλφια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και μάλιστα ο Παναγιώτης και η Κασσιανή τον επισκεφτεί μέχρι και στον Άγιο Δομήνικο την εποχή που παρουσίαζε το Survivor. ΄Ομως ο αδελφός του είχε την χαρά να μάθει πρώτος ως ο γιατρός της Χριστίνας για την εγκυμοσύνη της και να είναι παρών την ημέρα του τοκετού στο χειρουργείο. Όπως είχε πεί όταν εκείνη ήταν ακόμη τριών μηνών: «Σαν αδελφός του, έβλεπα πόσο ήθελαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Ήμουν ο πρώτος που έμαθα τα νέα. Μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους. Τα πρώτα μωρά της οικογένειας. Οι μας, όπως και οι γονείς της Χριστίνας θα γίνουν για πρώτη φορά παππούδες. Ήταν μία πάρα πολύ συγκινητική στιγμή». Και φυσικά όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα είχε πεί χαρακτηριστικά για το πως βίωσε ο αδελφός του την αγωνία από την αίθουσα του τοκετού: «Αν μετρούσαμε την του Σάκη εκείνη τη στιγμή θα ήταν…25».

Το ζευγάρι θα επιστρέψει στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, καθώς ο Σάκης θα πρέπει να είναι παρών στα γυρίσματα της «Φάρμας» στον ΑΝΤ1.