Survivor διαρροή 16-2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για τη 2η ασυλία! Μπλε ή κόκκινη;

Survivor διαρροή 16/2: Ρωτήσαμε, μάθαμε και έχουμε το οριστικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε με βεβαιότητα ποιος κερδίζει την ασυλία.

Survivor διαρροή 16/2

Survivor διαρροή 16/2: Ρε τι έχουμε πάθει με το Survivor φέτος. Μια φορά ρε… Ιούδες πέσαμε έξω, μία και πέσατε να φάτε τη Γεωργία. Που έπρεπε να κάνει λάθος. Πόσο καιρό σας το λέω. Πόσο μπαμ έκανε! Πόσο πιο φανερά. Το αφήνω στην άκρη. Και επανέρχομαι στην ουσία.

Μάλλον, πριν πάει σε αυτή. Εσείς χιονάνθρωπο φτιάξατε για να τον βαθμολογήσουμε ή όχι ακόμα; Διότι αξίζει τον κόπο. Στείλε φωτογραφία από τον χιονάνθρωπο σας στο inbox του facebook του Sportime και θα σας τον βαθμολογήσουμε στην ανάρτηση. Θέλει καλοπέραση η κακοκαιρία Μήδεια. Δεν γίνεται αλλιώς.

Πίσω στα δικά μας. Η κόκκινη ομάδα έκανε… πλάκα στους μπλε σε ένα επεισόδιο που είχε μπόλικο σούσουρο. Δείτε τα highlights από το επεισόδιο της Δευτέρας. Είχαμε πολλά είναι η αλήθεια. Πλέον δεν θα έχουμε και τη Μαριπόζα στο παιχνίδι. Αποχώρησε οικειοθελώς. Τόσο άντεξε. Να ξέρετε και σας το έχω πει. Είναι πραγματικά δύσκολο το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Πάρα πολύ. Η πείνα είναι υπαρκτή.

Η αποχώρηση της Μαριπόζα

Τα στατιστικά του Survivor έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται… κόκκινα. Το σκορ μειώθηκε σε 11-6 από τότε που χωρίστηκαν οι δύο ομάδες. Ετοιμαζόμαστε για έναν μικρό χαμό από εδώ και μπρος, θα σας το λέω συνέχεια. Εκτός από τον χαμό βέβαια, να σας πω πως κόκκινο χτύπησαν και τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor. Πάλι έκανε πλάκα.

Μπροστά μας έχουμε ένα από τα πιο γεμάτα επεισόδια που έχουμε δει ως τώρα. Οι εξελίξεις και όσα θα δούμε είναι πολλές και πολλά. Αρχικά φαίνεται από το τρέιλερ του Survivor 16/2 πως θα έχουμε πάλι μπόλικη ένταση στην μπλε παραλία. Ελευθερία Ελευθερίου, Αλέξης Παππάς και Τζέημς Καφετζής θα είναι πρωταγωνιστές.

Δεύτερος αγώνας ασυλίας απόψε. Η κόκκινη κέρδισαν τον πρώτο, πλέον έχουμε τη ρεβάνς. Επικοινωνήσαμε από νωρίς με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο αυτή τη φορά. Μας είπε ευχαριστώ ασφαλώς για το «ξεκάρφωμα» και μας το είπε ξεκάθαρα. Η μπλε ομάδα κερδίζει απόψε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’΄αυτό. Μην ψαχτείτε. Είναι δεδομένο.