Έρωτας Φυγάς: Η προσπάθεια της Ουρανίας να προσεγγίσει φιλικά την Αλεξάνδρα αποτελεί μία νέα απειλή για τη Μαργέτα… Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς, στα επεισόδια αυτής της , από Δευτέρα 9 έως Παρασκευή 13/10.

Ο Ιάσονας βλέπει καχύποπτα τις συχνές επισκέψεις της ς του στην Ελπίδα και προσπαθεί προς το παρόν ν' απομακρύνει την Αλεξάνδρα απ' το Κιάρι

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια 22-23-24-25-26

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη σειρά Έρωτας Φυγάς:

Έρωτας Φυγάς 9/10 Επεισόδιο 22

Ο ερχομός του Φάνη ταράζει τη Νότα η οποία βάζει στόχο να τον ξεσκεπάσει. Παράλληλα, στο Κιάρι, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος προσέχοντας όσο μπορούν, αποφασίζουν να συναντηθούν, την ώρα που ο Ιάσονας ένα πολύ ακριβό στην αγαπημένη του Ουρανία.

Η Μαργέτα έρχεται αντιμέτωπη με μεγάλες δυσκολίες που έχουν στο επίκεντρό τους την πολιτική της δραστηριότητα. Η Ευγενία είναι μια ανάσα μακριά από το να πιάσει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα στα πράσα. Θα τα ;

10/10 Επεισόδιο 23

Η προσπάθεια της Ουρανίας να προσεγγίσει φιλικά την Αλεξάνδρα αποτελεί μία νέα απειλή για τη Μαργέτα, η οποία ανησυχεί για τις πραγματικές προθέσεις αυτής της γυναίκας.

Η Παναγιώτα απο στη Ρηνιώ την αλήθεια γύρω από τον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας, μεταφέροντας όσα η ίδια άκουσε από τα χείλη της Νότας και της Ευγενίας.

Η Μαργέτα δέχεται μια απρόσμενη πρόταση που θα τη φέρει σε νέα ρήξη με τον Ιάσονα και θα οξύνει ακόμη περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα ανάμεσα στον ίδιο και τον Μάρκο.

Η αδιακρισία της Ελπίδας τη φέρνει αντιμέτωπη με το μεγάλο μυστικό του πυροβολισμού της Αλεξάνδρας. Η ίδια, σκεπτόμενη το της όφελος, αποφασίζει να το αποκαλύψει στον Ιάσονα. Ο ίδιος προσπαθεί να διασταυρώσει την πληροφορία μέσω της χωροφυλακής. Μέσα από την έρευνα προκύπτει το όνομα του κατόχου το όπλου και οι αρχικοί ισχυρισμοί της Αλεξάνδρας επιβεβαιώνονται.

11/10 Επεισόδιο 24

Ο Ιάσονας μαινόμενος στο σπίτι του Στέφανου κατηγορεί την Ευγενία για την εμπλοκή της στον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας. Ο Μάρκος σώζει την κατάσταση υπογράφοντας μια δήλωση δίνοντας κυριολεκτικά την τύχη της Ευγενίας στα χέρια του .

Από την άλλη οι κομματάρχες απειλούν με παλιά μυστικά που θα βγουν στη φόρα εάν η Μαργέτα δεν αποσύρει την υποψηφιότητα της.

12/10 Επεισόδιο 25

Η Μαργέτα καταλαβαίνει πως ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα ετοιμάζονται να το σκάσουν με τα παιδιά κι αποφασίζει να τους βοηθήσει! Η Ουρανία εξομολογείται στον Ιάσονα ένα πολύ τραυματικό γεγονός του παρελθόντος της.

Επίσης, οι κομματάρχες σχεδιάζουν, αν η Μαργέτα δεν αποσύρει την υποψηφιότητα, για εκφοβισμό να σκοτώσουν την Άννα, είναι η βασική βοηθός της… Ο Φάνης αντιλαμβάνεται την προσπάθεια της Νότας να διαπιστώσει αν όντως είναι ο του Στέφανου.

Τέλος, ο Ιάσονας βλέπει καχύποπτα τις συχνές επισκέψεις της γυναίκας του στην Ελπίδα και προσπαθεί προς το παρόν ν' απομακρύνει την Αλεξάνδρα απ' το Κιάρι…

13/10 Επεισόδιο 26

Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος αποφασίζουν να κάνουν τη μεγάλη τους έξοδο. Σύμμαχος στην προετοιμασία αυτής της απόπειρας, η γυναίκα που στο παρελθόν δε θα πίστευε ποτέ η Αλεξάνδρα ότι θα τη βοηθούσε.

Η προεκλογική πορεία της Μαργέτας βαίνει απ' το καλό στο καλύτερο. Η βοήθεια της Άννας αλλά και η υποστήριξη του Στέφανου, που την εκθειάζει στην εφημερίδα του, δείχνει ότι η νίκη θα είναι δική της.

Ο κίνδυνος όμως καραδοκεί, μιας και τα συμφέροντα της πολιτικής, ενώνουν τις δυνάμεις τους με όσους εποφθαλμιούν την περιοχή. Πλέον, όσοι βρίσκονται στον περίγυρο της Μαργέτας, κινδυνεύουν θανάσιμα.