Η Γη της Ελιάς Επεισό 29-30-31-32-33-34: Ο μεταφέρεται τραυματισμένος νοσοκομείο, ενώ η Χάιδω οδηγείται στο κρατητήριο…. Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη του Mega, Η γη της ελιάς, στα επεισόδια της εβδς που έρχεται…

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 18-19-20-21-22

Κυριακή
Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς παίρνουν άδεια τον στρατό και επιστρέφουν στο χωριό για να παρευρεθούν στον γάμο του Πότη και της Άννας. Ο Σωτήρης, όμ, καιροφυλακτεί.

Δευτέρα
Όσο πλησιάζει το μυστήριο, η Άννα νιώθει όλο και μεγαλύτερη δυσφορία. Ο Αποστόλης τη συνοδεύει στην και εκείνη το βάζει στα πόδια. Με την παρέμβαση της Αθηνάς και της Μαργαρίτας, το ζευγάρι παντρεύεται.

Τρίτη
Ο Ορέστης επιστρέφει στην Αρεόπολη. Ο Γιώργης και η Δήμητρα δεν μπορούν να ελέγξουν αυτό που αισθάνονται και το ζευγάρι συναντιέται ξανά για μια βραδιά πάθους.

Τετάρτη
Ο λέει όλη την αλήθεια στην Αριάδνη για το παρελθόν του με την Ιουλία, αλλά και την παράνομη υιοθεσία της. Η Αριάδνη διατηρεί θετική στάση απέναντί του, αλλά πιστεύει ότι η Ιουλία την παράτησε από επιλογή.

Πέμπτη
Ο Φίλιππος βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο και η Χάιδω τρέχει να τον βρει για να αποτρέψει το φονικό.

Παρασκευή
Ο Φίλιππος μεταφέρεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ η Χάιδω οδηγείται στο κρατητήριο. Ο Κουράκος ανακρίνει τον Μιλτιάδη και εκείνος του εξομολογείται τη μισή αλήθεια, ακριβώς ό,τι συμφώνησαν με τη Χάιδω.