Κάνε ότι κοιμάσαι επόμα επεισόδια: Ο Ίκαρος συνεχίζει να έχει προβλήματα με τον βασικό του συνεργάτη στο νομικό του γραφείο, αγνοώντας το σχέδιό του να τον διώξει. Ο Νικόλας αντιμετωπίζει τον θυμό της Νάσιας, η οποία επιμένει για τη της με τον Πέτρο….

Η σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» επέστρεψε με δεύτερο κύκλο και προβάλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Παρακάτω το 11ο και 12ο επεισόδιο της σειράς.

Κάνε ότι κοιμάσαι Επεισόδια 11-12

Επεισόδιο 11ο. Ο Νικόλας στη σχέση της κόρης του με τον Πέτρο, δημιουργώντας ένταση μεταξύ των αστυνομικών. Η Δέσποινα μαθαίνει όλη την αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ της δεξίωσης και τι έχει κάνει ο σύζυγός της, δέχεται συγχρόνως τις απειλές του υπεύθυνου ασφαλείας για να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν.

Για να προστατέψει τον Κάσδαγλη και τη σχέση τους, η Δέσποινα αποφασίζει να του εκμυστηρευτεί τα γεγονότα των τελευταίων μηνών και τη συμφωνία που κάνει με τον άντρα της για να τον στηρίξει πριν το διαζύγιο.

Ο ς επιδιώκει την εύνοια της κόρης του, αλλά δεν μπορεί να της αποκαλύψει ότι ο γυμναστής τον και τον απειλούσε πως θα εμπλέξει το όνομά του με την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών τους μαθητές που πέρυσι αποβλήθηκαν από το σχολείο. Ήταν, όμως, ο μόνος που έπεσε θύμα εκβιασμού του καθηγητή που νεκρός;

Με αφορμή τις εξελίξεις, κάποια από τα μυστικά των μαθητών και των καθηγητών βγαίνουν στη φόρα και ανατρέχουμε στο πρόσφατο παρελθόν του κάθε χαρακτήρα. Τι ακριβώς έγινε το βράδυ της δεξίωσης; Τι έκανε τον Σταματάκη να χάσει τελείως τον έλεγχο; Ποιους κρατούσε στο χέρι ο γυμναστής και πώς συνδέονται μεταξύ τους;

Επεισόδιο 12ο: Ο Τόλης αποκαλύπτει στην Μπετίνα την αλήθεια για τη βιολογική τους σχέση. Εκείνη αρνείται να πιστέψει ότι είναι το παιδί που η οικογένειά της έδωσε κρυφά για υιοθεσία, αλλά τα στοιχεία την κλονίζουν. Βλέποντας την ταραχή της, ο Τόλης τής εξηγεί ότι δεν σκοπεύει να της τη ζωή και ότι δεν θα την ενοχλήσει ξανά.

Ο Ίκαρος συνεχίζει να έχει προβλήματα με τον βασικό του συνεργάτη στο νομικό του γραφείο, αγνοώντας το σχέδιό του να τον διώξει. Ο Νικόλας αντιμετωπίζει τον θυμό της Νάσιας, η οποία επιμένει για τη σχέση της με τον Πέτρο.

Η μυστική έρευνα της Χρύσας στο Κολλέγιο είχε βασικό μάρτυρα κατηγορίας τον Πέρη και τώρα προσπαθεί, με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις, να τον προστατέψει.

Ο Λημνιός ενισχύει την επιρροή του στην Δάφνη, προσκομίζοντας στοιχεία για τις παράνομες οικονομικές δραστηριότητες του άντρα της που μπορούν να την εμπλέξουν σε πολιτικό σκάνδαλο. Ταυτόχρονα, για να εξασφαλίσει τη συνεργασία του Ίσσαρη, ζητάει τη βοήθειά του, προειδοποιώντας τον ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Ένωσης Κέντρου κινδυνεύει.

Ο Κάσδαγλης προτείνει στη Δέσποινα να περιμένουν μέχρι να αποφοιτήσει η κόρη της και να μην πάρουν άμεσα αποφάσεις. Ποιος θα αποκαλύψει στον Σταματάκη τον άνθρωπο που έστειλε το απειλητικό μήνυμα στην κόρη του;

Ο Νικόλας δεν κρύβει πια από την κόρη του τη σχέση του με την Πέρσα και η Νάσια την καλοδέχεται συναισθηματικά, κάνοντας ό,τι μπορεί για να τη διευκολύνει και να νιώσει άνετα. Γιατί φοβάται η Μαργαρίτα τους συμμαθητές της, στους οποίους είχε πουλήσει κατά καιρούς προγράμματα χακαρίσματος; Ποια σοκαριστική εξέλιξη θα έρθει να επιβεβαιώσει τους φόβους του Λημνιού για τις απειλές εναντίον της πολιτικού;