Φόνοι στο καμπαναριό: Τα επεισόδια 6 και 7 της νέας σουρεαλιστικής κωμωδίας μυστηρίου του Alpha!

25/11 Επεισόδιο 6
Σοφιανός και Τσακαλάκης ανακαλύπτουν ότι ο Αγγέλου είχε φιλικές σχέσεις με τον Καραΐσκο κι αποφασίζουν να τον προσεγγίσουν. Παράλληλα, οι αδερφές Ουρανία, Αγαθονίκη και Χρυσοβαλάντω γίνονται αποδέκτες απειλητικών μνημάτων κι αναστατώνονται.

Στη μυστική τους έρευνα, ηγουμένη κι Αρσινόη, επισκέπτονται την Δόξα Βυζαντίου, την ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο ο Αγγέλου και βρίσκουν ένα σημαντικό στοιχείο που θα τις οδηγήσει στην επόμενη αποστολή τους. Το ίδιο βράδυ μία από τις μοναχές θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην ζωή των υπόλοιπων μοναχών.

2/12 Επεισόδιο 7

Ο πατήρ Φανούριος επισκέπτεται αιφνιδιαστικά τη μονή με στόχο να μάθει το λόγο που η ηγουμένη κι η Αρσινόη έχουν βγει απ’ το δρόμο του Κυρίου. Παράλληλα το σκοτεινό παρελθόν μιας απ’ τις μοναχές έρχεται στο φως και σοκάρει τις υπόλοιπες.

Παρακολουθώντας τον Καραΐσκο, Σοφιανός και Τσακαλάκης, φτάνουν στα ίχνη ενός νέου υπόπτου που θα μπορούσε να είναι ο δολοφόνος του Πέτρου. Λίγο αργότερα η μονή της Αγίας Θεοδούλης γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσης που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των μοναχών.