Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Μάρκος βλέπει ένα μικρό σημάδι στο πόδι της Κρίστιας, που δεν το είχε προσέξει κι αυτή του λέει πως το έχει από τότε που γεννήθηκε… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 50

Ο Χριστόφορος λέει στην κατάθεση του ότι δε θυμάται, αν είναι όντως ο Κυριάκος Βασιλείου. Ο Άλκης, που πιστεύει ότι ο Χριστόφορος θυμάται πολύ καλά ποιος είναι, τον κατηγορεί ότι χρησιμοποιεί την απώλεια της μνήμης του για να τη γλιτώσει.

Η Έλενα, που είναι έξω απ΄ το τμήμα και διστάζει να μπει να καταγγείλει τον Χριστόφορο, αφού δεν ξέρει, αν θα την πιστέψει, τον βλέπει να βγαίνει κι αυτό την κάνει έξαλλη και παίρνει τη μεγάλη απόφαση να πει στην αστυνομία ότι είναι ο Κυριάκος, αγνοώντας ότι ο Θέμης το έχει κάνει ήδη.

Ο Θέμης πάει να δει πώς είναι η Λουίζα κι ο Άρης τον ρωτάει γιατί η Λουίζα τον έδιωξε την άλλη φορά, που είχε πάει.

Ο Μάρκος βλέπει ένα μικρό σημάδι στο πόδι της Κρίστιας, που δεν το είχε προσέξει κι αυτή του λέει πως το έχει από τότε που γεννήθηκε. Και είχε ένα παρόμοιο κι ο Γρηγόρης κάτω απ΄ το μπράτσο του. Μετά ζητάει απ΄ το Μάρκο να πει στον Χριστόφορο να βρει με κάποιον τρόπο το νούμερο του Δημήτρη, του παλιού συμμαθητή του Παύλου γιατί θέλει να τον βρει να του μιλήσει.

Η Έλενα παρουσιάζεται στο τμήμα και τους λέει πως είναι η αδερφή του Νικήτα Αβράμη, ενώ ο Χριστόφορος «βλέπει» πάλι τον Κυριάκο, πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο να πάρει τον Αντρέα.