Το Ναυάγιο – Με ανατρεπτικές εξελίξεις, η σειρά φέρνει στο προσκήνιο έναν έμπειρο δικηγόρο, τον Παύλο Ξενάτο, ο οποίος αποφασίζει να ανασύρει το παρελθόν του Παντελίδη. Ο Γιώργης προσεγγίζει τον Ξενάτο και του ζητά να αναλάβει την υπεράσπιση των θυμάτων του ναυαγίου του πλοίου Φοίνιξ.

Το Ναυάγιο – Κολλάει στον τοίχο τον Παντελίδη

Ο Ξενάτος, γνωστός για τις δημοκρατικές του πεποιθήσεις και τις πολλές επιτυχίες του στον χώρο του νόμου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναλαμβάνει τη συντονισμένη δράση με τον Γιώργη και τους ενάγοντες. Παράλληλα, προσπαθεί να διαμεσολαβήσει τις διαφορές μεταξύ των θυμάτων, οι οποίες έχουν εντείνει οι ενέργειες του Παντελίδη. Ο δικηγόρος αποκαλύπτει ενδιαφέροντα στοιχεία μέσα από έρευνες και κρυφούς συμμάχους, αναδεικνύοντας τον Παντελίδη ως έναν αντίπαλο που πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα.

Στα επόμενα επεισόδια, ο Παντελίδης αντιλαμβάνεται την ικανότητα του Ξενάτου ως αντιπάλου και προσπαθεί να βρει τρόπους για να αποδυναμώσει την πλευρά του. Καθώς ο δικηγόρος ανασύρει το παρελθόν του Παντελίδη, η ένταση στη δίκη αναμένεται να αυξηθεί, καθώς και οι συνέπειες για όλους τους εμπλεκόμενους. Η μάχη μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να είναι μια ανελέητη σύγκρουση συμφερόντων και πεποιθήσεων, που θα κρίνει το μέλλον των θυμάτων και των κατηγορουμένων του ναυαγίου του Φοίνιξ.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ