Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Ιπποκράτης μαθαίνει ότι η Ειρήνη τον κατέδωσε στην αστυνομία και χάνει τον έλεγχο. Αυτό οδηγεί σε μια βίαιη συμπλοκή με τον Πέτρο, ενώ η Ειρήνη, κλειδωμένη στο δωμάτιό της από έναν λιμενικό, ακούει τα πάντα χωρίς να μπορεί να παρέμβει.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Κρατάει όμηρο τον Ορφέα

Φοβάται για τη ζωή του αγαπημένου της, γνωρίζοντας πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει ο Ιπποκράτης. Η ένταση κορυφώνεται όταν ο Πέτρος απαιτεί από τον Ιπποκράτη να παραδεχτεί τα εγκλήματά του, τη στιγμή που οι λιμενικοί ανακαλύπτουν το πτώμα της Ευγενίας στη θάλασσα. Λίγο αργότερα, ο Ιπποκράτης αναγκάζεται να αναγνωρίσει το πτώμα της Ευγενίας και φεύγει από το σπίτι. Η Ειρήνη και η Δήμητρα εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να ψάξουν στον κήπο και βρίσκουν το σημείο που έχει θάψει το πτώμα της Κλαίρης, μια ανακάλυψη που τις σοκάρει.

Ανησυχώντας για το τι άλλο μπορεί να κάνει ο Ιπποκράτης, καλούν την αστυνομία και καταστρώνουν σχέδιο απόδρασης μαζί με τον Ορφέα. Όταν ο Ιπποκράτης μαθαίνει για την προδοσία της Ειρήνης, γίνεται έξαλλος. Απειλεί την Ειρήνη με ένα μαχαίρι, βγαίνοντας εκτός εαυτού. Παράλληλα, ο Στελής, έχοντας μάθει την αλήθεια για τον Ιπποκράτη, παίρνει ένα όπλο και τρέχει να τον αντιμετωπίσει και να εκδικηθεί για την Ειρήνη. Ο Πέτρος επίσης τρέχει να προλάβει το κακό. Μόλις ο Ιπποκράτης αντιλαμβάνεται τους αντιπάλους του, αφήνει την Ειρήνη σε άθλια κατάσταση, αρπάζει τον Ορφέα και εξαφανίζεται τρέχοντας. Η ζωή του μικρού βρίσκεται πλέον σε μεγάλο κίνδυνο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ