Το Ναυάγιο επεισόδια – Συναρπαστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς με μια αναδρομή στο παρελθόν Καλλέργη και Παντελίδη θα φανεί πως ήταν και οι δυο ερωτευμένοι με την ίδια γυναίκα.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Μια γυναίκα ενώνει Καλλέργη – Παντελίδη

Ήρεμη δύναμη με οξύ πνεύμα και λόγο. Μεγάλος και τρανός δικηγόρος κάποτε, ο Δημοσθένης Καλλέργης συμμετείχε σε πολύ γνωστές και δύσκολες πολιτικές δικές. Ο Δημοσθένης Καλλέργης, πλέον αντιμετωπίζει παρακμή και προβλήματα με το αλκοόλ. Από την άλλη, ο Παντελίδης είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που απέκτησε πλούτο με αμφίλογο τρόπο. Οι δυο τους είχαν αρχικά παρόμοια όνειρα και φιλοδοξίες καθώς ήταν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο. Ωστόσο, ο Καλλέργης επέλεξε να υπερασπιστεί τη δικαιοσύνη και τους αδύναμους, ενώ ο Παντελίδης επέλεξε τον δρόμο της περιουσίας με διεφθαρμένους τρόπους.

Έτσι, έγιναν ιδεολογικά αντίπαλοι. Και οι δυο ερωτεύτηκαν την ίδια γυναίκα, με την οποία ο Καλλέργης απέκτησε ένα παιδί. Αλλά η τραγική απώλεια του παιδιού τους και η εγκατάλειψή του από τη σύζυγό του τον οδήγησαν στον αλκοολισμό και στην εγκατάλειψη της υψηλής δικηγορίας. Μετά τον θάνατο του Παύλου Ξενάτου, ο Καλλέργης αναλαμβάνει την υπεράσπιση των θυμάτων του ναυαγίου στην επικείμενη δίκη του Φοίνιξ, μια δίκη που θα είναι κρίσιμη για τη ζωή του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ