Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Άγγελος βεβαιώνει πως είναι με άλλη προκειμένου να δικαιολογήσει τον χωρισμό του από τη Βάσω. Παράλληλα, η Ειρήνη αντιλαμβάνεται πως ο Ιπποκράτης είναι επικίνδυνος και τον παγιδεύει για να αποκαλυφθεί. Η Βάσω βλέπει τον Άγγελο με την Ευγενία και ζητάει να μάθει αν αυτή είναι η γυναίκα για την οποία την εγκατέλειψε. Ο νεαρός είναι αποφασισμένος να την κάνει να τον ξεχάσει και γίνεται σκληρός μαζί της.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Βλάσσης πεθαίνει

Αργότερα, η Ευγενία μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης χτύπησε τον Ορφέα και μοιράζεται με την Ειρήνη τις υποψίες της πως ο λιμενικός έκανε κακό στην Κλαίρη και δεν εξαφανίστηκε μόνη της. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος δεν αντέχει να σκέφτεται την Ειρήνη στο σπίτι του Ιπποκράτη και της ζητάει να πάει να μείνει στο δικό του. Στα Χανιά, ο Βλάσσης έχει μια περιπέτεια με την υγεία του και η Μαρία φοβάται ότι θα τον χάσει.

Παράλληλα, ο Γιώργης μαθαίνει ότι ο Παντελίδης και η Αλίκη παντρεύονται και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, ενώ η Ειρήνη αποφασίζει να παίξει ριψοκίνδυνα και σκαρφίζεται ένα κόλπο για να παγιδεύσει τον Ιπποκράτη και να αποκαλυφθεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ