Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης παροτρύνει την Άννα να επανασυνδεθούν, αλλά η Άννα απορρίπτει την ιδέα, αφού δεν είναι έτοιμη για αυτό. Παράλληλα, ο Σταύρος είναι αγνοούμενος καθώς κρατείται αιχμάλωτος από κακοποιούς, ενώ η Αγγελική περνά δύσκολες στιγμές, με τη δικηγόρο στο πλευρό της.

Παγιδευμένοι – Ο Σταύρος εξαφανίζεται – Η Αγγελική σε σοκ

Η Αλεξάνδρα, έχοντας σκοτώσει τον δολοφόνο του Γιώργου, αισθάνεται απελπισμένη και ζητάει τη βοήθεια της Άννας, αποκαλύπτοντάς της το έγκλημα της. Η δικηγόρος, με τη βοήθεια του Νίκου, εμπλέκεται σε μία επικίνδυνη περιπέτεια για να βοηθήσει την Αλεξάνδρα και να κρύψει τα ενοχοποιητικά στοιχεία κατά της. Ταυτόχρονα, η σπείρα των αρχαιοκάπηλων εξαρθρώνεται, με τη σύλληψη του αρχηγού της. Αργότερα, η Αγγελική ανακαλύπτει την παραίτηση του Σταύρου στο γραφείο του, προσπαθώντας να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η εισαγγελέας ανησυχεί και ενώνει τις δυνάμεις της με την Αννα προκειμένου να βρεθεί. Ο Σταύρος ενώ βρίσκεται αιχμάλωτος, οι απαγωγείς ενημερώνονται για τον θάνατο του Γκρεγκόρ και γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνοι. Η Αγγελική εξακολουθεί να τον αναζητά, αλλά ο Σταύρος παραμένει αφανής. Η Άννα, ανησυχώντας για την εξαφάνιση του Σταύρου, ζητά τη βοήθεια του Γεράσιμου, ενώ σύντομα όλοι ανακαλύπτουν μια σοκαριστική αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ