Σασμός: Η Καλλιόπη θα μάθει στη μέση της σεζόν ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε και τότε επιβεβαιώνεται ότι η οικογένειά της θα δοκιμαστεί ξανά… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Kαπετάνισσα…

Η γιαγιά Σταματάκαινα εμφανίζεται στον ύπνο της Καλλιόπης στη σειρά Σασμός και την προειδοποιεί. Της λέει να σταματήσει τη σχέση του γιου της Αστέρη με την Αργυρώ και να μη δώσει έγκριση για τον γάμο τους, διαφορετικά θα μπει ένα μεγάλο κακό ξανά στο σπίτι της και ιδιαίτερα πάνω από το παιδί της.

Η «καπετάνισσα», μετά το όνειρο το οποίο την τρόμαξε, προσπαθεί να ξεφορτωθεί τις κακές σκέψεις, αλλά στην τρίτη σεζόν της σειράς θα διαπιστώσει με λύπη της ότι η πεθερά της ήταν σωστή.

Η κατάρα, που συνοδεύει για πάνω από 100 χρόνια τις οικογένειες Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων, εξακολουθεί να υπάρχει. Μετά τον θάνατο του Μάνθου Σταματάκη, της Ανθούλας Σταματάκη και του Άγγελου Βρουλάκη, θα έρθει ένας ακόμα χαμός που θα σκιάσει όχι μόνο τις δύο οικογένειες αλλά και ολόκληρο το πολύπαθο χωριό της Ανω Ποριάς.

Ωστόσο, η ισχυρή γυναίκα της οικογένειας θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να μάθει ότι ο γιος της παντρεύτηκε την αγαπημένη του και αυτό οφείλεται στην περιπέτεια που θα ζήσει με την υγεία της καθώς δεν θα θέλουν να την ανησυχήσουν.

Το κακό όμως για το σπίτι της Καλλιόπης παραμονεύει και θα πέσει πάνω στον εγγονό της. Στον αθώο Πετρή που έχει φέρει χαρά και ζωντάνια σε αυτές τις δύο οικογένειες.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ δεν θα αντιληφθούν ότι το παιδί τους βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ η Καλλιόπη θα προσπαθήσει να το προστατέψει.

Η καπετάνισσα θα προσπαθήσει πολλές φορές να μείνει μόνη με το μικρό παιδί για να το προστατεύσει, αν και η Αργυρώ δεν ξεχνά το άγχος που πέρασε. Η Καλλιόπη θα μάθει στη μέση της σεζόν ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε και τότε επιβεβαιώνεται ότι η οικογένειά της θα δοκιμαστεί ξανά. Μάλιστα, σύμφωνα με το TiVi σίριαλ, ο μικρός Πετρής θα γίνει στόχος της κατάρας της Σταματάκαινας!