Ο Ντίνος ενημερώνει τις Αρχές ότι η Λιζέτα έχει εξαφανιστεί και ζητά να ανακρίνουν την Βικτώρια. Παράλληλα, ο Σίμος προσπαθεί να βοηθήσει την Αμαλία, η οποία υποφέρει λόγω της σχέσης της Μιράντας με τη Νικολέτα, προτείνοντας της να μιλήσει ο ίδιος στη μητέρα της και να αποκαλύψει την αλήθεια.

Η Αμαλία, ωστόσο, απαγορεύει στον Σίμο να κάνει οτιδήποτε και εκείνος στρέφεται στη Νικολέτα, προσπαθώντας να της φυτέψει την ιδέα ότι η Μιράντα ενδέχεται να μην είναι η πραγματική της μητέρα. Παράλληλα, απορρίπτει την πρόταση του Ντίνου για αγορά του μεριδίου του στον «Παράδεισο», δηλώνοντας ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το κατάστημα.

Καθώς ο Αποστόλης επιστρέφει στο σπίτι της Μάγιας, ο Φώτης ετοιμάζει τη δική του απάντηση. Οι δυο άντρες καταλήγουν σε έντονη σύγκρουση, με τη Μάγια να μπαίνει στη μέσα και να τραυματίζεται από το μαχαίρι του Φώτη. Η κατάστασή της ευτυχώς δεν είναι κρίσιμη, όμως είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Ο Φώτης δένει τον Αποστόλη και καλεί τη Βικτώρια για να ζητήσει επιπλέον χρήματα, ενώ στη συνέχεια, απειλεί και τον Χρήστο. Ωστόσο, δυστυχώς για τον ίδιο, οι δυο τους αποφασίζουν να συνεργαστούν προκειμένου να επιτύχουν τους σκοπούς τους με τις ελάχιστες απώλειες.

Εν τω μεταξύ, η Δωροθέα έχει έντονη σύγκρουση με τον Πάρη, που την κατηγορεί για την απόκρυψη της επίσκεψης του πατέρα του. Παράλληλα, ο Πάρης εκφράζει απογοήτευση προς την Όλγα, η οποία πρόδωσε την εμπιστοσύνη του. Όταν ένα σκυλί ανακαλύπτει το πτώμα της Λιζέτας στο πάρκο, η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή…

Σύντομα, η Πολυξένη, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα με το γράμμα που της έστειλε ο Άγης, στο οποίο αναφέρει ότι δεν είναι γιος της Βικτώριας και του Χριστόφορου, και τους αποκαλύπτει ότι αυτό το έμαθε από τον Αποστόλη.