Σασμός – Ο εισαγγελέας βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Μέλη ενός παλαιότερα εξιχνιασμένου κυκλώματος στο απειλούν τη ζωή του. Ενώ δεν περιμένει οι απειλές να γίνουν πραγματικότητα, πέφτει στην παγίδα τους.

Σασμός – Τον αφήνουν αιμόφυρτο και εξαφανίζονται

Το πρώτο σημάδι είναι ένα απροσδιόριστο τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό, υποδεικνύοντας τις προθέσεις τους για εκδίκηση. Στη συνέχεια, οι επιθέσεις εντείνονται καθώς τα λάστιχα του αυτοκινήτου του σκάνε υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες και στο γραφείο του βρίσκει μια φωτογραφία της Στέλλας, υπογραμμίζοντας την απειλή προς αυτήν. Η πιο τρομακτική απειλή όμως έρχεται όταν εισβάλλουν στο σπίτι του, αφήνοντας πίσω τους εντελώς διαλυμένα τα πάντα και ένα βραχιόλι της Στέλλας, ως ένδειξη της δυνατότητάς τους να την πλησιάσουν οποτεδήποτε θέλουν.

Αντιμέτωπος με τον φόβο και την αβεβαιότητα, ο εισαγγελέας απευθύνεται στους φίλους του για βοήθεια. Στα επόμενα επεισόδια, αποφασίζει να ορίσει μυστικούς αστυνομικούς για την προστασία του και της Στέλλας, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να τον πείσει να μην φύγει απο την Κρήτη. Παρόλο που οι πιέσεις αυξάνονται, αποφασίζει να μείνει για να προστατεύσει τους αγαπημένους του. Ωστόσο, η Στέλλα δεν μπορεί να αγνοήσει την απόσταση που θέτει ο Χρήστος ανάμεσά τους. Όταν επικοινωνεί με τον πατέρα της για να μάθει την αλήθεια, ανακαλύπτει τον πραγματικό κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο εισαγγελέας.

Σε μια νύχτα τρόμου, ενώ ο Χρήστος μιλάει με τον Αντώνη, δέχεται πισώπλατη επίθεση από έναν άγνωστο δράστη. Τον χτυπά με ένα λοστό και εξαφανίζεται. Προσπαθώντας να προστατέψει τον φίλο του, ο Αντώνης επεμβαίνει με τον Γιώργο, δίνοντας μάχη για την ασφάλειά του. Η Στέλλα, αντί να μείνει σε απόσταση, σπεύδει στο πλευρό του Χρήστου και παραμένει εκεί, στηρίζοντάς τον μέχρις ότου αυτός να αναρρώσει. Αυτή η εμπειρία τους φέρνει πιο κοντά και ενισχύει το δέσιμό τους, αποτελώντας έναν νέο αγώνα ενάντια στο έγκλημα και την απειλή που τους περιβάλλει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ