Σασμός επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα σοκάρουν μας κόψουν την ανάσα, καθώς η Βασιλική αποκαλύπτει τη σκοτεινή της πλευρά.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Το τέρας της εκδίκησης ξύπνησε

Η ίδια, παρουσιάζοντας τη σκοτεινή της πτυχή, θα προκαλέσει σάλο στα επόμενα επεισόδια. Μετά τις αποκαλύψεις της Καλλιόπης, ο Μαθιός θα αναχωρήσει, αναπνέοντας με δυσκολία από το σοκ. Ο Αστέρης θα τον ακολουθήσει, καθοδηγώντας τους προς το Σταματόδεντρο. “Έδωσα όρκο στην ψυχή σου, γιε μου. Δεν γνώριζα τότε πως ο Αντρέας κρύβεται πίσω από τις απώλειες μας”, θα πει ο Μαθιός, εκφράζοντας τον πόνο του. “Δε θα παλεύεις μόνος, αδελφέ. Το σπίτι μας βυθίστηκε στο πένθος. Θα αντιμετωπίσουμε αυτό το θηρίο και θα το καταβάλουμε”, απαντάει ο Αστέρης, υποστηρίζοντας τον αδελφό του.

Αντίθετα, η Βασιλική σχεδιάζει την εκδίκησή της εναντίον του Αντρέα. “Δεν έχω δώσει όρκο, Μαθιό. Το μόνο που θέλω είναι να δω τον Αντρέα να πληρώνει”, δηλώνει με αποφασιστικότητα. Ο Μαθιός, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, θα αρχίσει να ανησυχεί, ενώ η Καλλιόπη και ο παπάς θα διαπιστώσουν ότι ξύπνησε ξανά μέσα της το τέρας της εκδίκησης. Όλοι αποφασίζουν να παραμείνουν επιφυλακτικοί έναντι της Βασιλικής, προκειμένου να αποφύγουν τα χειρότερα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ