Σασμός εξελίξεις – Η Βασιλική βρίσκεται σε αναστάτωση όταν ένας άγνωστος με αστυνομική στολή εμφανίζεται έξω από το κελί της, ψιθυρίζοντάς της “Χαιρετίσματα από τον Λάζαρο”. Το σοκ την κατακλύζει καθώς συνειδητοποιεί τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει, τόσο εκείνη όσο και οι αγαπημένοι της.

Σασμός εξελίξεις – Η Βασιλική δέχεται νέες απειλές

Ο Μύρωνας και η Ντίνα αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης και βιαστικά τρέχουν να την υποστηρίξουν. Μόλις φτάνουν οι ειδήσεις στα αυτιά του Αντώνη, εκείνος εξαγριώνεται. Δεν μπορεί να κατανοήσει πώς ένας άγνωστος με αστυνομική στολή μπορεί να κυκλοφορεί ανενόχλητος μέσα στη φυλακή, ακόμα και να ξεγελά τους φύλακες. Η ανάγκη να προστατεύσει τη Βασιλική και να την σώα και αβλαβή τον καθιστά ακόμη πιο αποφασισμένο να αναζητήσει την αλήθεια πίσω από αυτή την επίθεση.

Η ατμόσφαιρα στη φυλακή γίνεται ακόμα πιο εκρηκτική καθώς η αναστάτωση εξαπλώνεται. Οι φύλακες πρέπει να δράσουν γρήγορα για να αποκαταστήσουν την τάξη και να διασφαλίσουν την ασφάλεια των κρατουμένων. Όλοι αντιμετωπίζουν την αβεβαιότητα του τι θα φέρει η επόμενη μέρα σε αυτήν την αναταραχή που έχει προκαλέσει η μυστηριώδης επίθεση. Καθώς η αναταραχή αυξάνεται, ο κίνδυνος για τη Βασιλική και τους δικούς της ανθρώπους γίνεται ακόμη πιο προφανής. Η ανάγκη για απαντήσεις γίνεται ολοένα και επείγουσα καθώς οι σκιώδεις απειλές εξακολουθούν να κρέμονται πάνω από τους κρατούμενους της φυλακής.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ