Η Γη της Ελιάς: Η σχέση του Μάνου και της Μαρίνας θα περάσει από σαράντα κύματα στα νέα επεισόδια της σειράς «Γη της Ελιάς», με την Αφροδίτη να παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό τον δράμα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη τινάζει στον αέρα τον γάμο Μαρίνας-Μάνου

Ήδη αντιμετωπίζουν μια σοβαρή κρίση στον γάμο τους, μετά την ανακάλυψη γυμνών φωτογραφιών στο κινητό του Μάνου από τη Μαρίνα. Εκείνη έχει φύγει από το σπίτι και πιστεύει ότι η σχέση τους έχει φτάσει στο τέλος της, ανεξάρτητα από τις προσπάθειες του Μάνου να την πείσει για το αντίθετο.

Ο Μάνος, προκειμένου να ξεχάσει τα προβλήματά του, βρίσκει καταφύγιο στο καφενείο του Πότη και συναντά τυχαία την Αφροδίτη. Καθώς κάθονται μαζί, ανακαλύπτουν ότι έχουν πολλά κοινά σημεία και μιλούν για ώρες, με τον Μάνο να εκπλήσσεται με το πόσο ταιριάζουν με τη γιατρίνα.

Ωστόσο, η Άννα και η Βασιλική νιώθουν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει μεταξύ του Μάνου και της Αφροδίτης και ενημερώνουν αμέσως τη Μαρίνα, η οποία γίνεται ακόμη πιο έξαλλη όταν μαθαίνει τι συμβαίνει. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη καλεί τον Μάνο στο σπίτι της για να συζητήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, κι εκείνος δέχεται την πρόσκληση.

Μόνο που η Αρετή θα δει τον Μάνο να περνάει την πόρτα του σπιτιού της Αφροδίτης και θα ενημερώσει την Μαρίνα. Έτσι, λοιπόν,, η Μαρίνα συνειδητοποιεί ότι η Αφροδίτη έχει εισβάλει για τα καλά στη ζωή τους και ότι αυτό θα οδηγήσει στο τέλος του γάμου της με τον Μάνο.