Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Χριστόφορος ενημερώνει την Αμαλία με μια νέα αποκάλυψη: «Κατήγγειλα τη Βικτώρια για τον θάνατο της Αντιγόνης πριν 11 χρόνια». Αυτή την σοκάρει, ανατριχιάζει από την απίστευτη είδηση. Μετά από αυτή την αποκάλυψη, η Αμαλία ταράζεται βαθιά, ανίκανη να δεχτεί την πραγματικότητα και παθαίνει νευρικό κλονισμό.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ράκος η Αμαλία – Μαθαίνει ότι…

Αν και ταραγμένη, αποφασίζει να βγει για βόλτα, με τον Σίμο να την στηρίζει και να της προσφέρει τη συντροφιά του. Παράλληλα, η Δωροθέα, εναντίον της Αμαλίας, ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά με τα λόγια της που εκθέτουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Εν τω μεταξύ, η Αμαλία αποφασίζει να αντιμετωπίσει την κατάσταση ανοιχτά. Πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου και του ζητάει να της αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για τη θεία της. Ο Ντίνος, παρότι δύσκολα, το κάνει και μετά ανακαλύπτει τις κατηγορίες εναντίον του Σίμου.

Ο Σίμος, παρά την αναστάτωσή του, αναζητά απεγνωσμένα την Αμαλία. Η Δωροθέα, με ύπουλο τρόπο, του υπονοεί να την αναζητήσει στο σπίτι του συνεταίρου του. Καθώς οι ώρες περνάνε, ο Σίμος φτάνει έξω από το σπίτι του Ντίνου, ψάχνοντας πανικόβλητος για την Αμαλία. Αφού μπαίνει, ψάχνει ανυποψίαστα το σπίτι, δίνοντας μια δικαιολογία στον Ντίνο για την επίσκεψή του. Αλλά η Αμαλία, γνωρίζοντας την κατάσταση, δραπετεύει από το παράθυρο.

Λίγο αργότερα, η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι της μαθαίνοντας ότι η μητέρα της έχει χτυπήσει το πόδι της και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Έτσι γεμάτη ενοχές πηγαίνει να την δει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ