Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Πολυξένη βρίσκεται μπροστά σε μια σημαντική αποκάλυψη, ενώ ο Χριστόφορος προσπαθεί να διαχειριστεί την ένταση μεταξύ της Στέλλας και της Αμαλίας…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: η Στέλλα αποκαλύπτει ένα μυστικό..

Η Στέλλα εκφράζει τα ανασφαλή συναισθήματά της για τη σχέση της με την Αμαλία, κατηγορώντας ότι την αγνοεί και την απομακρύνει συνέχεια. Σε μια προσπάθεια να επιλύσει την κατάσταση, ο Χριστόφορος καλεί τη Στέλλα και την Αμαλία να συζητήσουν ανοιχτά τις ανησυχίες τους. «Είστε αδελφές, πρέπει να βρείτε μια λύση», τους λέει.

Αργότερα, η Στέλλα αποκαλύπτει ένα μυστικό για τη Ζαχαρούλα. «Καλά δεν ντρέπεσαι να σηκώνεις τα μάτια σου σε παντρεμένο άνθρωπο; Ο κύριος Βύρωνας είναι σοβαρός», της λέει, φέρνοντας τη σε δύσκολη θέση. Στο μεταξύ, η Όλγα, που έχει σοκαριστεί από τον Πάρη και την κατάστασή του μετά την επίσκεψη του στο «Μπραζίλ», αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον γιο της να ξανασυνδεθεί με τη Γεωργία.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, Πασχάλης και Τζένη ανακαλύπτουν πως ο λόγος των διαφωνιών τους είναι η απουσία κοινής συμβίωσης. Έχουν αποφασίσει να παντρευτούν, αλλά πρέπει πρώτα να αποκατασταθεί η Ζαχαρούλα.

Ο Σίμος και η Αμαλία έχουν απομακρυνθεί έπειτα από το φιλί, ενώ Γεωργία βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση καθώς ο Πάρης ανακοινώνει την αναχώρησή του για εργασία στο εξωτερικό, την ίδια στιγμή που ο Άγης συνεχίζει να αγνοείται χωρίς να έχει αναγνωρίσει το μωρό της. Στο μεταξύ, ο Ντίνος αναζητά τα έγγραφα που απαιτούνται για την αίτηση υιοθεσίας μαζί με τη Μιράντα. Ανακαλύπτει ότι το πιστοποιητικό γεννήσεως του λείπει από το συρτάρι του και υποψιάζεται ότι το έχει κλέψει ο Σίμος.

Η Στέλλα, ανακοινώνει ανοιχτά τα συναισθήματά της για τον Χριστόφορο, ο οποίος τη βρίσκει αναπάντεχα στο δωμάτιό του. Όταν της ζητά να φύγει, η νεαρή εξομολογείται ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, προκαλώντας του σοκ. Τέλος, ο Σωτήρης παραδίδει το σημειωματάριο του Αποστόλη σε έναν γραφολόγο και ανυπομονεί να δει τα αποτελέσματα.