Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Η Όλγα τηλεφωνεί στον Λεβί και του λέει: «Η Δωροθέα βρήκε μια παιδική φωτογραφία του Σίμου και σύντομα θα την έχεις στα χέρια σου». Ο Πάρης προτείνει στη Γεωργία να συμβιβαστούν και να παγώσουν τη διαδικασία για την πλαστογραφία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Χαστουκίζει τον Σίμο

Την ίδια στιγμή, η Δάφνη έχει κερδίσει μια θέση εργασίας στον «Παράδεισο» και την εκτίμηση και τον θαυμασμό όλων. Η Μιράντα, όμως, είναι απαρηγόρητη βλέποντας τα εισιτήρια που έβγαλε ο Ντίνος για να φύγει κρυφά με την Αμαλία για τη Βαρκελώνη. Ο Ρένος ανακαλύπτει το μυστικό τους και αποκαλύπτει στον Σίμο τα σχέδια του ζευγαριού: «Δεν πρόκειται να αφήσω την Αμαλία σ’ αυτόν», λέει εξοργισμένος. Προσφέρει στον φρουρό του κρατητηρίου ένα εκατομμύριο δραχμές για να τον βοηθήσει να βγει από το κρατητήριο.

Παράλληλα, η Όλγα προτείνει στον Ντίνο να αγοράσει το κτίριο του «Παραδείσου» και συζητούν για την πώληση με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Η Δάφνη αποφασίζει την ημερομηνία του γάμου της με τον Μεμά, παρά την αντίθεση των γονιών της, και το ανακοινώνει στη Ζαχαρούλα, ώστε να κάνουν μαζί τους γάμους τους. Ο Σίμος καταλαβαίνει ότι η Μιράντα γνωρίζει για την Αμαλία και τον Ντίνο και της μιλάει άσχημα. Εκείνη τον χαστουκίζει και φεύγει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ