Ο δολοφόνος πυροβολεί και τραυματίζει σοβαρά τον Ανδρέα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Στα επόμενα επιβιώσει ο Ανδρέας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον θάνατο. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά όταν ο Δημήτρης ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο κατά του Παναγιώτη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την κατάθεση που έδωσε παρουσία του δικηγόρου του, Αλέκου Χατζή.

Στη συνέχεια, ο εισαγγελέας πηγαίνει με τον Ανδρέα στο σπίτι του αστυνομικού ρεπόρτερ για περαιτέρω έρευνα. Εκεί, η οικονόμος τους ενημερώνει ότι ο Παναγιώτης βρίσκεται στο δωμάτιό του.

Όταν πηγαίνουν να τον βρουν, διαπιστώνουν ότι έχει φύγει οπλισμένος. Τον κυνηγούν στην αυλή της βίλας, όπου διαμένει με τον παππού του. Ο Παναγιώτης στρέφεται προς το μέρος τους και πυροβολεί τον αστυνόμο, τραυματίζοντάς τον βαριά.

Ο Ανδρέας χάνει τις αισθήσεις του, ενώ ο δολοφόνος του πηγαδιού προσπαθεί να διαφύγει. Ο Δημήτρης, προκειμένου να τον ακινητοποιήσει, του πυροβολεί στο πόδι.

Ο αστυνομικός ρεπόρτερ πάσχει από αιμοφιλία και χρειάζεται άμεση ιατρική βοήθεια. Έτσι, ο εισαγγελέας Μαρκέτος αναλαμβάνει να σώσει και τους δύο. Καλεί ασθενοφόρο για να παραλάβει τον Ανδρέα, του οποίου η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ο ίδιος μεταφέρει τον Παναγιώτη στο νοσοκομείο.

Όλοι ενημερώνονται γρήγορα για την απόπειρα δολοφονίας του Ανδρέα και σπεύδουν στο νοσοκομείο. Ο Σταύρος, η Αγγελική, η Άννα, ο Δημήτρης και η κόρη του, η Δανάη, βιώνουν εφιαλτικές στιγμές αγωνίας, ενώ οι γιατροί ενημερώνουν ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί αν ο αστυνόμος θα επιβιώσει ή αν θα προστεθεί στη μακρά λίστα των θυμάτων του παρανοϊκού δολοφόνου.