Ο γιατρός Alpha – Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια: Η Κατερίνα απειλεί τον Μιχάλη ότι θα αποκαλύψει στον διευθυντή της κλινικής πως έκανε χρήση ουσιών αν δεν της δώσει 10.000 ευρώ. Ταυτόχρονα, η αδελφή της Εύας, Αγγελική, φτάνει στο νοσοκομείο μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο, και οι συγκυρίες φέρνουν την πρώτη αντιμέτωπη με την μεγάλη αλήθεια για τη ζωή της.

Ο Ανδρέας μαθαίνει από τον Μιχάλη ότι ο ίδιος είχε ξεκινήσει έρευνα για την απόσυρση του Satonal, του φαρμάκου που είχε δώσει με τον Μάρκο στον Παπαδόπουλο και αποφασίζει να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, η φίλη του Μιχάλη, Κατερίνα, παλεύοντας με τον εθισμό της στα ναρκωτικά, του ζητά 10.000 ευρώ για να μην αποκαλύψει στον διευθυντή της κλινικής τη χρήση ουσιών κατά τη διάρκεια της βάρδιας του.

Ο νεαρός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, γνωρίζοντας ότι η καριέρα και η ζωή του κινδυνεύουν αν η Κατερίνα υλοποιήσει τις απειλές της. Από την άλλη, η Δανάη προσπαθεί να μιλήσει στον Δημήτρη για τα συναισθήματά της, αλλά η Μαρία την προλαβαίνει, ζητώντας του να βγουν και προσπαθώντας να αναθερμάνει την παλιά σχέση τους.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, στο νοσοκομείο εμφανίζεται η Αγγελική, η έγκυος αδελφή της Εύας και γνωστή ηθοποιός. Έχει φτάσει εκεί μετά από λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια γυρίσματος. Καθώς οι γιατροί προσπαθούν να διαγνώσουν το πρόβλημα της, αποκαλύπτονται σημαντικές αλήθειες για τη ζωή της.

Παράλληλα, ο Λεωνίδας παρατηρεί ότι η Εύα είναι απόμακρη και την πιέζει να εξηγήσει τον λόγο, αλλά εκείνη προσπαθεί να τον πείσει ότι όλα είναι καλά. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, όταν η ζωή της Αγγελικής και του μωρού της βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, η Εύα αναγκάζεται να πει την αλήθεια, αλλάζοντας για πάντα την σχέση με την αδελφή της.