Στο τέλος του Σεπτέμβρη, το MEGA θα παρουσιάσει μια συναρπαστική αφήγηση επιβίωσης, δύναμης και απρόοπτων συμπτώσεων. Η σειρά αυτή φέρνει μπροστά στο κοινό το λαμπερό καστ της, συγκεντρώνοντας ταλαντούχους ηθοποιούς όπως ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Αναστασία Παντούση και πολλοί άλλοι

«Το Ναυάγιο» έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA

Η δραματική σειρά «Το Ναυάγιο», βασισμένη στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής των πρωταγωνιστών της.

Τα γυρίσματα είναι εξαιρετικά απαιτητικά, χρονοβόρα και κυρίως πραγματοποιούνται κυρίως κατά τις βραδινές ώρες. Ένα εντυπωσιακό καστ με περισσότερα από 40 άτομα, συμπεριλαμβανομένων ηθοποιών, τεχνικών, παραγωγικού προσωπικού και σκηνοθετών, εργάζεται επιμόνως από τον προηγούμενο μήνα με έναν και μοναδικό στόχο: να αναπαραστήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επιπτώσεις του ναυαγίου του 1966, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη.

Το εγχείρημα αυτό είναι τεράστιο, αλλά αναμένεται να ανταμείψει όλους όσους συμμετέχουν, αρκεί να ρίξετε μια ματιά στις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα που διαδραματίζονται σε πραγματικά τοπία. Μια έμπειρη ομάδα καταδυτών έχει καταφθάσει από το Κέιπ Τάουν στη χώρα μας για να υποστηρίξει τους ηθοποιούς στα υποβρύχια γυρίσματα τους, ενώ όλα έχουν προσαρμοστεί στην εποχή του 1966, πριν 57 χρόνια.

Δείτε το trailer της σειράς

Οι πρώτες σκηνές παρουσιάζουν τους Γιάννη Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γιώργο Χρυσοστόμου, Κωνσταντίνο Δανίκα και Θάνο Λέκκα, λίγη ώρα αφού συνειδητοποιούν ότι το καράβι τους, το “Φοίνιξ,” αρχίζει να βυθίζεται. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν σκηνές χάους και διάφορες προσπάθειες για να σωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του πληρώματος και των επιβατών, αλλά τίποτα δεν θα είναι απλό. Αυτό το επιβεβαιώνουν οι ηθοποιοί, που εργάζονται υπό αντίξοες συνθήκες και μέσα στο νερό. Παρόλα αυτά, αυτή η δυσκολία δεν μειώνει τη χαρά που αντλούν από την εμπειρία που ζουν.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι οι ηθοποιοί, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, έκαναν μεγάλη προετοιμασία πριν από τα γυρίσματα, κυρίως στον τομέα της κολύμβησης, καθώς ένα μεγάλο μέρος των σκηνών διαδραματίζεται σε ειδικά διαμορφωμένες πισίνες και σε καταδυτικά κέντρα. Μέλη της παραγωγής αναγνωρίζουν ότι δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο σε καμία άλλη τηλεοπτική σειρά στην Ελλάδα και ελπίζουν ότι η προσπάθειά τους θα κερδίσει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού.