Η Γη της Ελιάς: Πολλοί τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς «Η Γης της ελιάς» βιώνουν μια σύνθετη παλέτα συναισθημάτων όσον αφορά την πρωταγωνίστρια της σειράς. Η Αρετή, αντιμετώπισε δύσκολες στιγμές με τον χωρισμό από τον Στάθη, τον γάμο της Βασιλικής με τον Φίλιππο, και την απόφαση του Στέφανου να μετακομίσει στην Ισπανία χωρίς την συγκατάθεσή της. Συχνά, αντιδρά με έντονες φράσεις απέναντι σε όσους της διακυβεύουν τα σχέδιά της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ψυχραίνεται με τον πατέρα της…

Αν και η Αρετή διατηρεί τη σταθερότητά της στη συμπεριφορά της, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια των πρώτων επεισοδίων της νέας σεζόν, η ζωή της ετοιμάζει μια μεγάλη ανατροπή. Αντιμετωπίζει μια αποκάλυψη που την συγκλονίζει: ο Στάθης και η Ιουλία έχουν ένα παιδί που δεν ήξερε κανείς την ύπαρξη του για πολλά χρόνια.

Η είδηση αυτή θα προκαλέσει αναταραχή στις δύο οικογένειες, των Βρεττάκων και των Καπερνάρων. Μετά τον χωρισμό τους, η Αρετή είχε την ελπίδα ότι θα μπορούσε να επανασυνδεθεί με τον Στάθη, αλλά η πραγματικότητα αποδείχθηκε διαφορετική. Παρά τις διαφορές τους, ο Στάθης είναι ο μεγάλος έρωτάς της. Ωστόσο, η ανακάλυψη του παιδιού μεταξύ του και της Ιουλίας την συντρίβει, κατανοώντας ότι η σχέση τους έχει τελειώσει οριστικά.

Η αντίδρασή της σε αυτήν την κατάσταση φυσικά θα είναι πολύ έντονη. Παράλληλα, η Βασιλική, αντιμετωπίζοντας τις αποκαλύψεις σχετικά με την χαμένη κόρη του Στάθη και της Ιουλίας, αντιδρά σπασμωδικά απέναντι στον πατέρα της. Κατανοεί ότι δεν φέρει ευθύνη για αυτήν την κατάσταση, ούτε η Ιουλία, ούτε η χαμένη της αδερφή, αλλά νιώθει μεγάλη ανασφάλεια. Όλα αυτά τα χρόνια, η Βασιλική ήταν η μονάκριβη κόρη του Στάθη και ξαφνικά στη ζωή τους εισβάλει και κάποια άλλη. Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις κόρης και πατέρα; Θα μπορέσει η Βασιλική να αποδεχτεί την αδερφή της;