Το Μυστικό της Πεταλούδας 17/10: Η Κρίστια μαθαίνει ότι ο Χριστόφορος είναι στο νοσοκομείο και πάει εκεί και βρίσκει το Μάρκο. Του λέει ότι θα πάει στην Αθήνα να βεβαιωθεί, αν ο Παύλος είναι ο Γρηγόρης…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 74

Ο Μάρκος προσπαθεί να την πείσει ότι αυτό που λέει, είναι παράλογο, η Κρίστια, όμως, είναι αποφασισμένη να το κάνει.
Η Χριστίνα, ακόμα ταραγμένη με την ανακάλυψη του ημερολογίου της Εύας, μιλάει με το Θέμη για κείνη κι εκείνος της λέει πως η Εύα είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, όταν έμαθε για τον θάνατο της Δέσποινας και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.
Η Σοφία με την Ειρήνη παίρνουν τον Αντρέα στο σπίτι της Σοφίας και του λένε πως ο Χριστόφορος είχε μια δουλειά και θα γυρίσει σύντομα.
Το ίδιο βράδυ η Σοφία δέχεται πάλι την επίσκεψη του Αντώνη, αλλά, η Ειρήνη ξυπνάει και τον βλέπει εκεί.
Η Έλενα, έξαλλη που έμαθε πως ο Μάρκος κι η Ειρήνη δε θέλουν να κάνουν το τεστ DNA, ψάχνει το Μάρκο να τον αναγκάσει να το κάνει, αλλά, δεν τον βρίσκει σπίτι του, αφού ο Μάρκος είναι στο νοσοκομείο κι η Έλενα δεν ξέρει ότι ο Χριστόφορος είναι εκεί.
Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει τη Χλόη ότι η Κρίστια έχει εμμονή μαζί του γιατί της θυμίζει τον Γρηγόρη, ενώ η Κρίστια πάει στην ψυχιατρική κλινική στην Αθήνα να συναντήσει τον Γρηγόρη και να βεβαιωθεί ότι είναι αυτός που νοσηλεύεται εκεί κι όχι ο Παύλος.