Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Ο Μάρκος συναντά την Ρηνιώ και τα λόγια της τον κάνουν να δει αλλιώς την ιστορία με τον Γιωργάκη και τον τρόπο που το αντιμετώπισε η Αλεξάνδρα. Πλέον, αναρωτιέται πώς θα χειριστεί την κατάσταση και σχεδιάζει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του για να διεκδικήσει τον γιου του…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: H Αλεξάνδρα επιστρέφει στο σπίτι με τον Ιάσονα

Όταν η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο σπίτι με τον Ιάσονα μετά την αποχώρησή της από το νοσοκομείο, Ο Μάρκος ακολουθεί τη συμβουλή της και αποφασίζει να παραμείνει στο πλευρό της Ευγενίας. Ψεύδεται και υποστηρίζει στην Ευγενία ότι δεν πιστεύει ότι πυροβόλησε εναντίον της Αλεξάνδρας. Την ίδια στιγμή, η Μαργέτα συνεχίζει ακάθεκτη τον προεκλογικό αγώνα της, αλλά ο Ιάσονας εξακολουθεί να την αντιτάσσεται, αποκαλώντας δημόσια την Ουρανία ως δικό του πρόσωπο.

Αυτό, λοιπόν, εξοργίζει την Μαργέτα και την οδηγεί σε έντονο καυγά με τον γιο της και μάλιστα δημόσια. Η Μαργέτα, εκνευρισμένη, λέει στον γιο της να θεωρεί την Ουρανία ως μητέρα του και πυροδοτεί κουτσομπολιά σε όλο το Κιάρι. Σταδιακά, τα στόματα ανοίγουν και το παρελθόν της Ουρανίας βγαίνει στο φως.

Την ίδια ώρα, η εισαγγελέας της περιοχής επεμβαίνει, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα και να προστατεύσει τον τόπο από τους οικοπεδοφάγους, καλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους παράγοντες σε μια συζήτηση για το κοινό καλό. Στο μεταξύ, ο Κοντογιάννης παραμένει αγνοούμενος, ενώ οι οικοπεδοφάγοι συνεχίζουν τις σκοτεινές τους συνωμοσίες για τη δολοφονία του Παράσχου και οι κομματάρχες, αντίστοιχα, σχεδιάζουν να εξαφανίσουν την Μαργέτα.

Όταν ο Φάνης, συστήνεται ως ανιψιός του Παράσχου, όλοι παραξενεύονται. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ιάσονας, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά, προτείνοντας στην Φωτεινή, η οποία σκέφτεται να φύγει τώρα που ο Κοντογιάννης είναι εξαφανισμένος, να του πουλήσει το σπίτι της, ώστε να μείνει εκεί με την Αλεξάνδρα, τα παιδιά και την Ουρανία.