Η Γη της Ελιάς: Η σκηνή που έκλεισε ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Γη της Ελιάς” αποκάλυψε μια συγκλονιστική αλήθεια για τον Δημοσθένη και την Ασπασία, ανατρέποντας τα δεδομένα. Ένα λάθος της Ασπασίας έχει ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ότι η Ειρήνη δεν είναι πραγματικά το παιδί του Δημοσθένη. Αυτή η ανακάλυψη θα συνεχίσει να επηρεάζει την ιστορία καθ’ όλη τη διάρκεια του τρίτου κύκλου, παρουσιάζοντας όμως απρόβλεπτες εξελίξεις…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Ασπασία…

Έχουν γραφτεί πολλά για το πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις μεταξύ Δημοσθένη και Ασπασίας. Κάποιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Δημοσθένης θα τη χωρίσει, αφήνοντας την Ασπασία μόνη και απελπισμένη. Αυτή, χωρίς κανέναν στήριγμα, θα αναζητήσει παρηγοριά στην χαμένη αδελφή της, την οποία τελικά θα βρει.

Παρόλα αυτά, οι εξελίξεις δεν θα είναι όπως τις φανταζόμαστε. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, ο Δημοσθένης θα αποφασίσει να μάθει την αλήθεια από την ίδια την Ασπασία.

Σε μια ειλικρινή συζήτηση, η Ασπασία θα παραδεχτεί ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Δημοσθένη και ότι αυτός είναι ο μοναδικός άντρας που έχει αγαπήσει. Θα αποκαλύψει επίσης το λάθος της που οδήγησε στην εγκυμοσύνη της Ειρήνης και την πεποίθησή της μέχρι πρότινος ότι είναι θυγατέρα του Δημοσθένη. Παρακαλεί τον Δημοσθένη για συγχώρεση, και εκείνος αντιμετωπίζει μια δύσκολη απόφαση. Προσποιείται ότι τη συγχωρεί, προτείνοντας να ξεχάσουν τα πάντα, τονίζοντας ότι η Ειρήνη θα παραμείνει για πάντα το παιδί του.

Η Ασπασία ανακουφίζεται από αυτήν την αποφασιστικότητα και επιδιώκει να ανακτήσει την ηρεμία και την τρυφερότητα στη σχέση της με τον άντρα της. Από την πλευρά του, ο Δημοσθένης δείχνει ότι αποδέχεται την κατάσταση, αλλά μέσα του βράζει. Ωστόσο, στο εσωτερικό του κοιτάζει οργή και μίσος.

Δεν πρόκειται απλά για θυμό. Το μίσος του Δημοσθένη προς την Ασπασία αρχίζει να γιγαντώνεται, καθώς αισθάνεται προδομένος. Φοβάται μάλιστα ότι όλος ο κόσμος γνωρίζει την αλήθεια. Καθώς περπατάει στους δρόμους, αναρωτιέται αν τον βλέπουν σαν “κερατά”.

Ο Δημοσθένης σχεδιάζει μια σκοτεινή εκδίκηση κατά της Ασπασίας, όχι ομως μόνο με τον τρόπο που είχε φημολογηθεί, δηλαδή με εξωσυζυγικές σχέσεις. Αντ’ αυτού, ετοιμάζεται να κάνει κάτι πολύ πιο αποτρόπαιο, με σκοπό να τιμωρήσει την Ασπασία. Αυτό το σχέδιο δεν θα είναι απλά ένας τρόπος για να την πληγώσει, αλλά κάτι πολύ πιο σκοτεινό και ανείπωτο.

Ο Δημοσθένης ετοιμάζεται να διαπράξει κάτι που θα σοκάρει, μια πράξη που θα δείξει την έντονη αποστροφή του προς την Ασπασία. Αυτή, από την άλλη, δεν έχει αντιληφθεί τίποτα από τις σκοτεινές προθέσεις του Δημοσθένη. Η σχέση της με την Ειρήνη έχει φτάσει σε ένα άκρο, χωρίς όμως να ζητά βοήθεια από κανέναν. Είναι αναμφίβολο αν θα καταφέρει ποτέ να βρει την αδελφή της ξανά, ενώ η πιθανότητα να εξακολουθεί να ζει είναι αβέβαιη.