Η Παραλία – Στα νέα επεισόδια της σειράς, οι χαρακτήρες θα πάρουν εντελώς διαφορετικές πορείες στη ζωή τους. Ο Γράντος θα αποφασίσει να εξομολογηθεί, δείχνοντας πως τίποτα δεν θα παραμείνει ίδιο. Στο φούρνο της Νόνας, οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από την εξαφάνιση της κυρίας Αγγελικής.

Η Παραλία – Ο Γράντος εξομολογείται την αλήθεια 

Ο παπά Νικόλας εκφράζει την ανησυχία του για το ξαφνικό της τέλος, ενώ ο αστυνόμος Κολτσιδάκης και ο Χάρης ερευνούν τις αιτίες του ατυχήματος. Ο Χάρης, παρατηρώντας τις μελανιές στο σώμα της Αγγελικής, δηλώνει πως τα σημάδια δεν ταιριάζουν με απλή πτώση, γεγονός που εγείρει περισσότερα ερωτήματα. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος προσπαθεί να κατανοήσει την αλλαγή στη συμπεριφορά του πατέρα του, ενώ οι σχέσεις τους φαίνονται τεταμένες. Παράλληλα, η Ναταλί γνωρίζει τη Σόφι, μια Γαλλίδα χίπισσα που ενδιαφέρεται να αναβιώσει το bar Mermaid.

Αυτή η πρόταση βάζει τη Ναταλί σε σοβαρές σκέψεις για το μέλλον του καφέ. Ο Γράντος, γεμάτος τύψεις για το παρελθόν, ζητά εξομολόγηση από τον παπά Νικόλα, γεγονός που ανησυχεί βαθιά την Κερασία. Φοβάται για την επίδραση που μπορεί να έχει η επανεμφάνισή του στη ζωή του παιδιού της. Στο μεταξύ, η Ελένη προσπαθεί να διαχειριστεί τις οικονομικές εκκρεμότητες στο ξενοδοχείο των Τουφεξήδων, αλλά αντιμετωπίζει ψυχρότητα και απειλές από τη Φανή και τον Χρήστο. Η θέση της στην επιχείρηση φαίνεται να βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς οι σχέσεις με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους παραμένουν τεταμένες και προβληματικές.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ