Η Παραλία – Ο Χάρι ανακαλύπτει τα μυστικά του παρελθόντος των Αρχοντάκηδων. Η Νικολίνα προειδοποίει τον Δημητρό να είναι προσεκτικός με τη νέα γιατρό, θυμίζοντάς του το πάθημά του με τον Αρβανιτάκη. Οι συμβουλές της κάνουν τον Χάρι να υποπτεύεται και αποφασίζει να εξετάσει περισσότερο το θέμα.

Η Παραλία – Ξεμπροστιάζει τους Αρχοντάκηδες

Αντί να εμπιστευθεί τη νέα γιατρό, αποφασίζει να αρχίσει να διερευνά περισσότερο. Οι λέξεις της Νικολίνας τον παρακίνησαν να σκεφτεί προσεκτικά. Καταλαβαίνει ότι κάτι δεν ήταν σωστό. Ο Χάρι αποφασίζει να προχωρήσει σε έρευνα. Ξεκινά να ψάχνει για πληροφορίες σχετικά με τους Αρχοντάκηδες και το παρελθόν τους. Λόγω της περιέργειάς του ήταν αδύνατον να σταματήσει, καθώς αισθάνεται ότι κάτι μεγαλύτερο κρύβουν οι συγκεκριμένοι.

Καθώς εξετάζει τις πληροφορίες, οι ανακαλύψεις γίνονται πιο συναρπαστικές. Αρχίζοντας από ένα μικρό σημείο, αρχίζει να συνδέει τα κομμάτια του παζλ. Καταλαβαίνει ότι η ιστορία των Αρχοντάκηδων έχει πολλά ακόμα να αποκαλύψει. Καθώς οι αποκαλύψεις εξελίσσονται, ο Χάρι αισθάνεται ότι είναι κοντά στην αλήθεια. Οι πράξεις τους ήταν πιο σαφείς τώρα, και αυτός ήταν αποφασισμένος να φέρει ό,τι αλήθεια κρύβονταν στο φως.

Η περιπέτεια του Χάρι μόλις ξεκινά, και οι ανακαλύψεις του θα μπορούσαν να έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες. Καθώς συνεχίζει να αποκαλύπτει τα μυστικά του παρελθόντος, ο κόσμος γύρω του αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκος.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ