Ο μιντιάκιας: η νέα αποχώρηση από το Open, τα κρίσιμα ραντεβού της Μενεγάκη και οι εκπομπές του Αρναούτογλου

Πρόταση έκπληξη για να κάνουν καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή λέγεται ότι έκανε το Open στους Νίκο Κουρκούλη και Κέλλυ Κελεκίδου. Οι δύο τραγουδιστές που είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz δεν ήταν αρνητικοί. Αλλά όπως λέει το nassosblog, η διαφορά στο οικονομικό ήταν χαώδης. Και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.

Σας γράψαμε ότι η Έλενα Πολυκάρπου αποχαιρετά το Open και ακολουθεί την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha. Δεν θα είναι και η μοναδική. Χθες (και με υπογραφές) έκλεισε και ο Γιάννης Πουλόπουλος. Ο οποίος θα συμμετέχει και στα διαδικτυακά μέσα της εταιρείας παραγωγής.

Το Ελλάδα έχεις ταλέντο οδεύει προς το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Κι αυτό γιατί οι αιτήσεις δεν έχουν ενθουσιάσει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1. Ο αριθμός τους δεν ήταν αυτός που περίμεναν στο Μαρούσι. Οπότε θεωρούν ότι είναι καλύτερα να πάει το σόου στο δεύτερο μισό. Όσο για τον παρουσιαστή, ακόμη αναζητείται.

Μία και ο λόγος για τον παρουσιαστή στο Ελλάδα έχεις ταλέντο, αυτός ακόμη αναζητείται. Σίγουρα δεν θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. O «Άρνι» έχει επιλέξει να παρουσιάσει τον Εκατομμυριούχο και το έχει πει ήδη στο κανάλι. Θα κρατήσει και τη βραδινή εκπομπή του. Σίγουρα δεν θα είναι και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Αφού αναφερθήκαμε στον Σάκη Τανιμανίδη και παρά τις ευχές του Ατζούν για τα δίδυμα και την απάντησή του, δεν έχουν αλλάξει πολλά στη σχέση τους. Από τότε που ο Σάκης δεν δέχθηκε να είναι ο παρουσιαστής του Survivor 4 υπήρξε πάγος με τον Τούρκο παραγωγό. Πάγος που δεν έχει λιώσει ακόμα.

Έτοιμο και το τρέιλερ της Ελένης Μενεγάκη για τη νέα εκπομπή της στο Mega. Μόνο που δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Άνδρο όπως ήθελε. Κι έτσι έμεινε για μία ακόμη μέρα στην Αθήνα όπως μας γνωστοποίησε στο instagram. Ο λόγος της παραμονής της ήταν οι τελικές συζητήσεις με δύο υποψήφιους για το πάνελ. Οι οποίοι παίζουν πολύ δυνατά.

Θρίλερ υπάρχει τις τελευταίες ημέρες για το μέλλον της Μάριον Μιχελιδάκη στην ΕΡΤ. Ενώ η εκπομπή της πήγε καλά, δεν υπάρχει ούτε φωνή ούτε ακρόαση για την ανανέωσή της. Σε αντίθεση με άλλες ενημερωτικές εκπομπές. Και η παρουσιάστρια λογικό είναι να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.