Ο Παράδεισος των Κυριών: Στο Μπον Βιβέρ, η μεγάλη στιγμή των εγκαινίων πλησιάζει, και ο Μεμάς εμφανίζεται μετά από μια πρόσκληση της Δάφνης, έτοιμος να εργαστεί στο μαγαζί…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Παράλληλα, η Πολυξένη επισκέπτεται τη Μάγια, επιζητώντας βοήθεια για την εύρεση εργασίας. Ανυποψίαστη, βρίσκεται πολύ κοντά στον εντοπισμό του Αποστόλη, ο οποίος έχει κρυφτεί στο σπίτι της.

Αφού η Πολυξένη φεύγει, ο Αποστόλης προτείνει στη Μάγια κάτι που αλλάζει τα δεδομένα. Της προτείνει να την φέρει στο Μπραζίλ, βάζοντας τη στον επικίνδυνο κόσμο του. Παράλληλα, η Όλγα και ο Πάρης, μαθαίνουν ότι ο Αποστόλης είναι ζωντανός. Προσπαθούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτό για την περιουσία της Όλγας, χωρίς να γνωρίζουν ότι ο Αποστόλης έχει υποχωρήσει στην πίεση του Χρήστου και έχει παραχωρήσει τα πάντα σε αυτόν.

Τώρα, ο Αποστόλης επιστρέφει για να αντιμετωπίσει τον Χρήστο, με όπλα που διαθέτει. Ο Πάρης, απογοητευμένος αποφασίζει να αφήσει πίσω του την Ελλάδα και να φύγει για το Σάλτσμπουργκ. Η Όλγα, απελπισμένη, προσπαθεί να τον πείσει να μείνει, δίνοντας στη Γεωργία ένα γράμμα που ο γιος της της είχε γράψει, αλλά ποτέ δεν φτάνει στα χέρια της.

Η Γεωργία, συγκινημένη από το γράμμα, προσπαθεί να βρει τον Πάρη, αλλά αυτός έχει ήδη εγκαταλείψει το σπίτι και βρίσκεται στο αεροδρόμιο. Η Όλγα κάνει μια απεγνωσμένη προσπάθεια για να τον προλάβει, αλλά ευτυχώς, τελικά επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκεται στην αγκαλιά της αγαπημένου του. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, η Μιράντα αγκαλιάζει τη Νικολέτα, νομίζοντας πως αυτή είναι η κόρη της. Δυστυχώς, όμως για ακόμα μία φορά πιάστηκε στην παγίδα της Βικτώριας…