Η Μιράντα είναι αποφασισμένη να θυσιάσει τον γάμο της για την Νικολέτα

Η σχέση του Μεμά και της Δάφνης παίρνει μια απροσδόκητη στροφή. Ο Ντίνος και η Μιράντα κάνουν μία πολύ σημαντική συζήτηση για την σχέση τους και το κοινό τους μέλλον, ενώ την Ζηνοβία την ζώνουν τα φίδια, περιμένοντας νέα από τον γιο της…

Η Δωροθέα βρίσκεται αντιμέτωπη με διλήμματα και αποφάσεις που πρέπει να πάρει. Η Βικτώρια, αντιλαμβανόμενη ότι κάποιος άλλος είναι ενήμερος για το μυστικό της, αντιμετωπίζει με φόβο και καχυποψία τους πάντες. Στο μεταξύ, ο Σίμος δυσκολεύεται να διατηρήσει σταθερή σχέση με την Αμαλία, ενώ η Τζένη αποκαλύπτει ένα χαρούμενο μυστικό στον Πασχάλη και παίρνει μόνο απογοήτευση από την αντίδρασή του.

Η πικρία της Νικολέτας από την απόφαση της Μιράντας να υιοθετήσει ένα παιδί με τον Ντίνο έχει σοβαρές συνέπειες στη ζωή του ζευγαριού…Η Μιράντα είναι αποφασισμένη να θυσιάσει τα πάντα για χάρη της, δημιουργώντας ένταση στη σχέση τους. Παράλληλα, η Δωροθέα έχει την άποψή της ότι τα χρήματα φέρνουν την ευτυχία, αλλά η σύζυγος του Σωτήρη θα της αποδείξει το αντίθετο.

Αφού πρώτα αρνείται την ανήθικη προσφορά για να δώσει διαζύγιο στον άντρα της, στην συνέχεια αποφασίζει να ενημερώσει τον Σωτήρη για τη μυστηριώδη άγνωστη που την προσέγγισε. Ο Ρένος πυροβολεί τον Αποστόλη και το πάτημα της σκανδάλης φέρνει ταραχή και απρόβλεπτες εξελίξεις.