Ο Μάρκος έχει αποφασίσει να ανακαλύψει ποιος είναι αυτός που βοηθάει την Ευγενία. Με την Ελπίδα να παλεύει για τη ζωή της και τον γιο του να αγνοείται, ο Μάρκος αναγκάζεται να ξανά βάλει στον πάγο τα σχέδια του για την φυγή του με την Αλεξάνδρα. Η πραγματοποίηση όμως του μεγάλου τους ονείρου κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα, καθώς ο Ιάσονας ετοιμάζει το δικό του σχέδιο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Μια νέα επίθεση εναντίον του Στέφανου αποτρέπεται από τη Μαργέτα με την βοήθεια της Δήμητρας. Την τελευταία στιγμή, καταφέρνουν να σώσουν τον Στέφανο από τα χέρια του αδίστακτου γιατρού, κρύβοντάς τον σε ένα ασφαλές μέρος. Η Ουρανία παίρνει ολοένα και περισσότερο τη θέση της Μαργέτας στο αρχοντικό, κάνοντας κόλαση τη ζωή της Γεωργίας και της Βάσως.

Η Ρηνιώ ζητά έμπρακτες αποδείξεις από τον Νικόλα, ο οποίος δεν έχει ξεχάσει την Άννα. Σύντομα, ο Νικόλας προτείνει στη Ρηνιώ να αρραβωνιαστούν, κι εκείνη δέχεται. Η Νότα, ανακαλύπτοντας τη νέα προσπάθεια φυγής της Αλεξάνδρας και του Μάρκου, τους εκβιάζει.

Παράλληλα, ο Φάνης συνεχίζει να στηρίζει την Ευγενία με κάθε δυνατό τρόπο. Κι ενώ η Ελπίδα παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, εμφανίζεται μια απρόσμενη βοήθεια για εκείνη. Ο Κοντογιάννης, αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια για τον πατέρα του, διερευνά το θέμα με κάθε κόστος.