Η Μάγισσα – Οι δημιουργοί της σειράς στον ΑΝΤ1 εργάζονται εντατικά για τη δεύτερη σεζόν καθώς το φινάλε του πρώτου κύκλου πλησιάζει. Έχουμε ήδη ενημερωθεί για τα σχέδια τους για τη συναρπαστική συνέχεια της σειράς.

Η Μάγισσα – Συγκλονιστικός ο 2ος κύκλος – Όλα όσα θα δούμε

Οι συγγραφείς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, έχουν ήδη ετοιμάσει τα σενάρια των επόμενων κύκλων, συμπεριλαμβανομένων και του προκατόχου και του επόμενου κύκλου. Στο πλαίσιο αυτό, η δεύτερη σεζόν έχει εγκριθεί και οι συζητήσεις με τους ηθοποιούς για τους νέους ήρωες έχουν ήδη ξεκινήσει. Το casting του prequel προγραμματίζεται να ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι και αναζητούνται πρόσωπα που θα ενσαρκώσουν τους απόγονους των ήρωων που γνωρίσαμε στην πρώτη σεζόν.

Στα πλάνα του δεύτερου κύκλου περιλαμβάνεται και η εμφάνιση ορισμένων από τους επιζώντες του πρώτου κύκλου, που μετά από 30 χρόνια θα μας οδηγήσουν πίσω στο παρελθόν, στον 18ο αιώνα, για να μάθουμε την αρχή του κυνηγιού των μαγισσών. Η αναδρομή στην ιστορία της Κυπριανής στο προηγούμενο επεισόδιο είχε στοιχεία που συνδέονταν άμεσα με τα γεγονότα του δεύτερου κύκλου. Θα δούμε πώς διαμορφώθηκε η ένταση μεταξύ των δύο μαγισσών, Αναχίτ και Κυπριανή, καθώς και τον ρόλο των προγόνων τους. Το ημερολόγιο της μητέρας της Κυπριανής, Λαζαρίνας, αναφέρεται σε κρίσιμα γεγονότα που διαμόρφωσαν την ιστορία της.

Μετά το θάνατό της, το 1758, η Κυπριανή έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει την κληρονομημένη της δύναμη. Εν τω μεταξύ, το 1793, ο σύζυγος της, Θράσος, επιστρέφει από ένα κυνήγι με την Αναχίτ, ένα γυναικείο πλάσμα που αναδύεται ως ένας από τους βασικούς παίκτες στο δράμα που ξεδιπλώνεται ανάμεσα στις δύο μάγισσες. Μέσα από αυτά τα γεγονότα, θα ανακαλύψουμε πώς οι πρόγονοι των Λασκαραίων επηρέασαν την κόντρα ανάμεσα στις δύο μαγισσες και πώς αυτή η μάχη διαμόρφωσε το μέλλον των επομένων γενεών. Μήπως, τελικά, υπάρχει μια συγκεκριμένη οικογένεια από την οποία προήλθε η Αναχίτ, που θέλει να επιστρέψει στη Μάνη;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ