Η Μάγισσα – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, ο γιος της Θεοφανώς θα αναζητήσει απαντήσεις, φέρνοντας συνταρακτικές εξελίξεις. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς, με τίτλο “Φλεγόμενη Καρδιά”, επιστρέφει τον Οκτώβρη, με τον γιο της Θεοφανώς και του Μάρκου ως αφηγητή. Αυτή η επόμενη σεζόν αποτελεί ουσιαστικά το προοίμιο, συνδυάζοντας το παρελθόν με το παρόν.

Η Μάγισσα – Ο γιός της Θεοφανώς παίρνει εκδίκηση

Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει με τον γιο της Θεοφανώς στις αρχές του 20ού αιώνα, ερευνώντας την κληρονομιά του χαρίσματός του. Κατά τη διάρκεια αυτής της αναζήτησης, θα μεταφερθούμε στον 18ο αιώνα, στην ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου θα εμφανιστεί η Μαρία Κίτσου ως μάγισσα. Στον 18ο αιώνα, η Μαρία Κίτσου κατείχε την καρδιά που βρήκε ο Μισέλ σε ένα βάζο.

Όπως η Θεοφανώ και η Κυπριανή συμβόλιζαν το καλό και το κακό, έτσι και στο 1710 θα δούμε τη νέα πρωταγωνίστρια να αντιμετωπίζει τον αντίπαλό της, αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Στο τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο, είδαμε τη Μαρία Κίτσου στον πύργο των Λασκαραίων, αναδεικνύοντας τη σχέση της με αυτή την οικογένεια.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ