Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς συγκλονίζουν. Ο Σπήλιος αντιμετωπίζει μια αναπάντεχη αποκάλυψη που τον συνδέει με την Θεοφανώ ως ετεροθαλή αδελφή. Οι Γερακάρηδες σχεδιάζουν τη δολοφονία της Θεοφανώς, ενώ η Κυπριανή δίνει εντολή για τον θάνατό της χωρίς δισταγμό.

Η Μάγισσα – Μη με βουρλίζεις μάνα – Δεν σηκώνω κουβέντα

Η κατάσταση ανατρέπεται όταν ο Σπήλιος, λίγο πριν την εκτέλεση, αποφασίζει να σώσει την αδελφή του. Αυτή η επιλογή του τον βάζει σε σύγκρουση με την οργή της Κυπριανής, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ. Οι αντιδράσεις δεν αργούν να έρθουν, με την Κυπριανή να απειλεί ότι θα εκτελέσει η ίδια τη Θεοφανώ αν ο Σπήλιος δεν το κάνει. «Τι πήγες κι έκανες; Σου έκανε μάγια, δεν εξηγείται διαφορετικά, το είχα δει το κακό να έρχεται! Αν δεν τη σκοτώσεις εσύ θα το κάνω εγώ», του φωνάζει κι εκείνος της απαντάει: «Μη με βουρλίζεις, ρε μάνα! Κάνε πίσω και δεν σηκώνω κουβέντα».

Ο Τζανής και ο Θράσος εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την ενέργεια του Σπηλίου. Ο Θράσος αναρωτιέται πώς μπορεί ο πατέρας του να έσωσε μια μάγισσα που ευθύνεται για όλα τα δεινά, ενώ ο ίδιος ο Σπήλιος αποκαλύπτει το μυστικό του: η Θεοφανώ είναι η αδελφή του. Η αντίδραση τους είναι ανάμεικτη από έκπληξη και οργή.

Σε έναν κόσμο γεμάτο αντιθέσεις και προδοσίες, η αγάπη και η οικογενειακή δέσμευση επικρατούν. Ο Σπήλιος αντιμετωπίζει την αντίδραση της Κυπριανής και των συνεργατών της με αποφασιστικότητα και αγάπη για την αδελφή του. Αυτή η πράξη αλληλεγγύης αναδεικνύει τον πυρήνα των αξιών του, παρά τις συνέπειες που μπορεί να φέρει.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ