Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η Ρηνιώ ανακαλύπτει τον πατέρα της, Μιχαήλ, και τον αδερφό της, Μάρκο, κρυμμένους στη μυστική σπηλιά του Τζανέτου, αφού δραπέτευσαν από τον πύργο των Λασκαραίων που πρόδωσε ο Τζανής.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Κλέβουν τον θησαυρό των Γερακάρηδων

Με δάκρυα στα μάτια, αποκαλύπτει τις φρικτές υποψίες της για τη Δαμιανή, όμως οι άντρες δε δείχνουν πρόθυμοι να την πιστέψουν. Πώς μπορούν να πιστέψουν ότι η γυναίκα που εμπιστεύονταν είναι διπρόσωπη; Ωστόσο, η Ρηνιώ δεν το βάζει κάτω. Αποφασισμένη να αποδείξει τις υποψίες της, είναι αποφασισμένη να τους πείσει ότι όσα υποψιάζεται είναι αληθινά. Από την άλλη πλευρά, ο Αντρέι, αν και αγνοεί τι συμβαίνει μεταξύ του Σπηλίου και της Θεοφανώς, είναι αποφασισμένος να τη σώσει με κάθε κόστος.

Το σχέδιο του Μισέλ είναι να εντοπίσει τον θησαυρό των Γερακάρηδων, να τον κρατήσει για λογαριασμό του και να φύγει μαζί με τη Σκεύω και τα παιδιά της. Αλλά, όταν το σχέδιό τους αποτύχει, ο ερωτευμένος Γάλλος που αντιλαμβάνεται το κρυμμένο μυστικό του χάρτη αναγκάζεται να παραδώσει τον θησαυρό του προπάππου του στον Σπήλιο. Αυτή η κίνηση, όμως, προκαλεί νέες αναταραχές στον πύργο των Γερακάρηδων.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ