Η Μάγισσα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Κανέλλος αποκαλύπτει όλα τα εγκλήματα της Δαμιανής και επιχειρεί να κερδίσει την εύνοια του Τζανή, αλλά και να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με τη γυναίκα που αγάπησε.

Η Μάγισσα επεισόδια – Αυτό είναι το τέλος Τζανή – Μεταξίας

Ταυτόχρονα, ο Τζανής προσπαθεί να εξαλείψει τους Γερακάρηδες και να επιβάλει την κυριαρχία του. Ωστόσο, ο Κανέλλος κάνει την ανατροπή με την απόδραση του από τη φυλακή και κρατά όμηρο τον Τζανή, οδηγώντας τις ζωές τους σε κρίσιμη κατάσταση. Η αλήθεια σχετικά με τον φόνο του μωρού είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί, αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος για τις συνέπειες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τζανής παγιδεύεται στο μίσος του και δεν μπορεί να διαφύγει από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Η Μεταξία, μαθαίνοντας την αλήθεια, αποφασίζει να βρει τη λύση στον εαυτό της και επιλέγει να αυτοκτονήσει. Ποιος θα αναδειχθεί νικητής σε αυτό τον αγώνα εξουσίας μεταξύ του Κανέλλου και του Τζανή; Πώς θα αντιδράσει ο Τζανής όταν μάθει για την αυτοκτονία της Μεταξίας; Ποιο θα είναι το τελικό κόστος όλων αυτών των ενεργειών στις ζωές τους και των ανθρώπων γύρω τους;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ