Η Μάγισσα εξελίξεις – Το φινάλε της Μάγισσας φέρνει αποκαλύψεις και ανατροπές. Ο Σπήλιος και ο Μιχαήλ συμμαχούν προκειμένου να φέρουν στο φως την αλήθεια. Με τη βοήθεια της Θεοφανώς, ο Σπήλιος ανακαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο ανατρέπει τις προηγούμενες πεποιθήσεις του.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Το μυστικό του, καταστρέφει την συμμαχία

Αγνοώντας την αλήθεια, ο Σπήλιος δεν γνωρίζει ότι ο Μιχαήλ έχει αναλάβει τη θέση του Τζανέτου, έχοντας σκοτώσει τον αδερφό του. Τα γεγονότα αυτά θα αποκαλυφθούν μέσω των τελευταίων πράξεων. Καθώς η αλήθεια αποκαλύπτεται, όλοι οι ένοχοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Η επόμενη μέρα μετά την αναμέτρηση μεταξύ της Θεοφανώς και της Κυπριανής διαφέρει δραματικά. Οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες επιχειρούν να θάψουν τους νεκρούς τους, έχοντας μπροστά τους μια νέα πραγματικότητα που δεν θα μπορούσαν να προβλέψουν. Πώς αντιδρά ο Σπήλιος όταν μάθει την αλήθεια; Ποιες άλλες αποκαλύψεις περιμένουν να έρθουν στο φως; Ποιες νέες εξελίξεις θα προκύψουν μετά την αναμέτρηση μεταξύ της Θεοφανώς και της Κυπριανής;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ