Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Μεταξία, στη σειρά, θα φέρει το τέλος της με τον θάνατο. Στα τελευταία επεισόδια, οι ζωές των ηρώων θα ανατραπούν, καθώς η εκδίκηση θα επικρατήσει μέσω της Θεοφανώς και της Αναχίτ.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Αυτό είναι το ανατριχιαστικό τέλος της Μεταξίας

Το τραγικό φινάλε θα συνοδευτεί από την αποκάλυψη της αλήθειας για τον Τζανή, ο οποίος θα προσπαθήσει να εδραιώσει την εξουσία του. Αντίθετα, ο Κανέλλος θα δραπετεύσει, παίρνοντας ως όμηρο τον ανιψιό του, ενώ θα ετοιμάζεται να τιμωρήσει τη Δαμιανή. Ο Τζανής, παγιδευμένος στο μίσος του, δεν θα ξεφύγει ζωντανός από την εκδίκηση. Η Μεταξία, αγαπημένη του Τζανή, θα μάθει την αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού της από τη Δαμιανή.

Αποφασισμένη να μοιραστεί την ίδια μοίρα με τον αγαπημένο της, θα πιει το δηλητήριο που της προσέφερε η Δαμιανή, πεθαίνοντας ακαριαία, γνωρίζοντας ότι και ο Τζανής θα μάθει την αλήθεια πριν πεθάνει. Έτσι, η Μεταξία και ο Τζανής θα συναντηθούν στον θάνατο, φέρνοντας το τραγικό κλείσιμο σε ένα δράμα γεμάτο μίσος και εκδίκηση. Η στιγμή του θανάτου για τη Μεταξία θα είναι και η στιγμή της αποκάλυψης για τον Τζανή, ο οποίος θα συνειδητοποιήσει την απώλεια της αγαπημένης του και τη βαρύτητα των ενεργειών του.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ