Η Ρηνιώ εξομολογείται στον Κανέλλο τον έρωτας της για τον Αντρέι…Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Σοκάρουν τα επόμενα επεισόδια της «Μάγισσας», με την Ρηνιώ να είναι ερωτευμένη με τον Αντρέι που είναι ο πρώτος ξάδελφος της, αλλά δεν το ξέρει μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Ρηνιώ σύντομα θα αποκαλύψει στον Κανέλλο τα συναισθηματικά της για τον Αντρέι, λέγοντας του ότι είναι ερωτευμένη μαζί του.

Ο Κανέλλος θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς ξέρει ότι ο Αντρέι ανήκει στην οικογένεια Λάσκαρη, αφού είναι γιος του Τζανέτου, άρα πρώτος ξάδελφος της Ρηνιώς. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο έρωτας δεν μπορεί προχωρήσει.

Η Ρηνιώ δεν γνωρίζει αυτή την αλήθεια, αφού δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί στην οικογένεια Λάσκαρη. Άραγε ο Κανέλλος θα ενημερώσει τον Αντρέι για τα συναισθήματα της Ρηνιώ; Την ίδια στιγμή, μια μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ του Αντρέι και του Μάρκου ξεδιπλώνεται, καθώς ο Ρώσος ποτέ δεν συμπαθούσε τον Μάρκο Λάσκαρη και τώρα είναι εξοργισμένος λόγω των ενεργειών του.