Ο Ιάσονας ερωτεύεται την νέα γιατρό και η Αλεξάνδρα «πεθαίνει» από ζήλια… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Νέος έρωτας για τον Ιάσονα

Το ατύχημα του Μάρκο με το αυτοκίνητο που οδήγησε στον θάνατο του, ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την Αλεξάνδρα, έπειτα από τον χαμό της Μαργέτα. Όμως προσπαθεί να συνέλθει και να προχωρήσει για τα παιδιά της, έχοντας στο πλευρό της τον Ιάσονα, ο οποίος δείχνει τη στήριξή του όχι μόνο με λόγια, αλλά και με πράξεις.

«Έλα να μείνεις στο σπίτι, Δεν σου το λέω γιατί αποσκοπώ κάπου. Ο γάμος μας έχει τελειώσει. Αυτό δεν αλλάζει. Απλά θα είναι πιο εύκολο για εσένα να έχεις μια βοήθεια κι εγώ μια συντροφιά», της λέει κι εκείνη επιστρέφει στο Κιάρι.

Η σχέση του πρώην ζευγαριού αποδεικνύεται πολύ θετική και αρμονική. Ο Ιάσονας, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, διατηρεί τον λόγο του και δεν έχει καμία πρόθεση για να ξανά γίνουν ζευγάρι, ενώ εκείνη συγκινείται από τη στάση του και αντιλαμβάνεται πόσο πολύ έχει αλλάξει.

Η Αλεξάνδρα και ο Ιάσονας μοιράζουν τον ίδιο χώρο στο Κιάρι, και στο πλευρό τους βρίσκεται πάντα η Ουρανία, που είναι εκεί για να τους υποστηρίζει και να φροντίζει για αυτούς. Εν τω μεταξύ, η Μαργέτα παραμένει κρυμμένη, και μόνο η Άννα γνωρίζει ότι εξακολουθεί να ζει.

Ο Ιάσονας, όμως, αποφασίζει να προβεί σε μια πράξη που θα διασφαλίσει το μέλλον της Αλεξάνδρας και των παιδιών τους, καθώς η μητέρα του έχει φύγει από τη ζωή. Έτσι, αποφασίζει να παραχωρήσει όλη την περιουσία της μητέρας του στην Αλεξάνδρα, περιλαμβανομένων των μετοχών και των χρημάτων, και την κληροδοτεί με όλες τις επιχειρηματικές ευθύνες που συνεπάγονται αυτές οι περιουσιακές συναλλαγές.

Καθώς ο Ιάσονας ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά του ένα πρωί, βλέπει στην άκρη του δρόμου μια όμορφη γυναίκα, η οποία έχει μείνει ακινητοποιημένη λόγω βλάβης στο αυτοκίνητό της. Αποφασίζει να σταματήσει και να της προσφέρει βοήθεια. Εκείνη εκφράζει την ευγνωμοσύνη της, και στη συνέχεια, ο καθένας συνεχίζει τον δρόμο του, χωρίς να υπάρχει άλλη συνέχεια σε αυτή την συνάντηση.

Αυτή η γοητευτική γυναίκα είναι η Άρτεμις, που μόλις έχει αναλάβει τα καθήκοντά της ως γιατρός στο νοσοκομείο της πόλη. Μια μέρα λαμβάνει μια πρόσκληση για να παραβρεθεί σε μια εκδήλωση στη λέσχη. Στην εκδήλωση αυτή, η Άρτεμις συναντά τον Ιάσονα, ο οποίος βρίσκει την ευκαιρία να συστηθεί: «Νομίζω ότι αυτή είναι η κατάλληλα στιγμή για να συστηθώ σωστό. Ιάσονας Δεμερτζής», της λέει. «Άρτεμις, χάρηκα πολύ», του απαντάει εκείνη.

Αυτή η συνάντηση αποτελεί την αρχή ενός ειδυλλίου που συγκινεί τον Ιάσονα. Οι δυο τους ξεκινούν να βγαίνουν ραντεβού και ο Ιάσονας αργεί συχνά να επιστρέψει στο σπίτι. Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα, που έχει αρχίσει να ερωτεύεται τον Ιάσονα λόγω της αλλαγής στη συμπεριφορά του και της τρυφερότητάς του, αρχίζει να νιώθει ζήλια.

«Πού είναι τέτοια ώρα;», αναρωτιέται και αρχίζει να υποψιάζεται πως στη ζωή του έχει μπει κάποια γυναίκα. Έτσι, λοιπόν, η Αλεξάνδρα δεν θα αργήσει να διεκδικήσει τον Ιάσονα.