Άννα και Δημήτρης γίνονται γονείς, όμως απαγάγουν το παιδί τους… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Το τέλος του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», θα βρει τον Δημήτρη και την Άννα ξανά μαζί, αλλά η χρονική απόσταση από τη σύλληψη της δικηγόρου μέχρι την αποκάλυψη του σχεδίου του Δημήτρη, του Σταύρου και του Ανδρέα θα είναι περίπου τρεις μήνες μετά τον γάμο τους.

Ο δεύτερος κύκλος θα επικεντρωθεί σε αυτό το χρονικό διάστημα και το flashback για τους 6 μήνες κατά τους οποίους η Άννα και ο Δημήτρης ζούσαν ευτυχισμένοι μετά τον γάμο τους.

Κατά το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, το ζευγάρι θα ανακοινώσει στους θεατές τον επερχόμενο τρίτο κύκλο της σειράς «Παγιδευμένοι», όπου από εκεί θα ξεκινήσουν όλα πάλι από την αρχή.

Συγκεκριμένα, η Άννα θα ανακοινώσει στον Δημήτρη ότι είναι έγκυος και μάλιστα ότι θα γεννήσει μια κόρη. Όμως, η χαρά αυτή δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Αυτό συμβαίνει διότι όταν η μικρή είναι περίπου δύο χρόνων, η οικογένεια πηγαίνει μια μέρα στη θάλασσα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εκδρομής, ο Δημήτρης απομακρύνεται για λίγο από την οικογένειά του για να φέρει φαγητό.

Εκείνη την στιγμή, η μικρή εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια της Άννας, και η απαγωγή της θα συγκλονίσει το ζευγάρι.