Επιτυχιών συνέχεια για τη Λαμία επί ημερών Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της, με την ομάδα της Φθιώτιδας να φεύγει απόψε με πολύ μεγάλη νίκη (1-0) από το «Γ. Καμάρας» απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστική.

Το συγκρότημα της Φθιώτιδας βρέθηκε στη 12η θέση της κατάταξης, για πρώτη φορά μετά την έναρξη του πρωταθλήματος και βρέθηκε πάνω από ΑΕΛ και Παναιτωλικό.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίωρο, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 32΄. Σε φάση διαρκείας στην περιοχή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ο Φατιόν βρήκε την μπάλα με το χέρι, ο Ζαχαριάδης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Αραμπούλι νίκησε τον Βέρχουλστ.

Στο 54΄ η Λαμία είχε άλλη μια ευκαιρία, όταν ο Ντέλετιτς βγήκε πίσω από την άμυνα αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 56΄, όταν ο Μπεντινέλι με εν κινήσει σουτ ανάγκασε τον Επασί έδιωξε σε εντυπωσιακή απόκρουση, ενώ στο 75΄ ο Σλίβκα έπιασε κεφαλιά από καλή θέση, αστοχώντας για λίγο.

Στο 87ο λεπτό η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ρόμανιτς με δεύτερη κίτρινη, αλλά σωστά οργανωμένη ανασταλτικά κατάφερε να μην κινδυνέψει ως το τέλος και θα επιστρέψει στην έδρα της με μια νίκη «χρυσόφι».