Σασμός – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν συγκλονιστικές αναταράξεις, καθώς η Σάντρα θα προκαλέσει οργή στην Αργυρώ. Η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ θα δοκιμαστεί ξανά όταν μια νέα γυναίκα εισβάλει δυναμικά στη ζωή τους, φέρνοντας αναστάτωση.

Σασμός – Αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου

Η Σάντρα Μαραθάκη, παιδί χωρισμένων γονιών και φοιτήτρια ιατρικής με τάση προς την παραβατικότητα, θα ερωτευτεί τον Αστέρη αμέσως και θα αρχίσει να τον διεκδικεί, πείθοντας τον εαυτό της πως μπορεί να τον αποκτήσει. Η Αργυρώ, αντιλαμβανόμενη τα συναισθήματα της Σάντρας, θα εξοργιστεί, ενώ ο Αστέρης θα κάνει σαφές πως η μοναδική γυναίκα που αγαπάει είναι εκείνη. Παρά ταύτα, η Σάντρα δεν θα εγκαταλείψει τις προσπάθειές της, αποφασισμένη να κατακτήσει τον Αστέρη. Έτσι, η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ θα βρεθεί σε κίνδυνο.

Ταυτόχρονα, η Στέλλα θα βιώνει την καλύτερη φάση της ζωής της, καθώς η παρουσία του εισαγγελέα Χρήστου Γιακωβάκη θα την κάνει να χαμογελάει ξανά. Η σχέση τους θα εξελιχθεί και θα αποφασίσουν να γίνουν επίσημα ζευγάρι. Ο Χρήστος, ενώ γνωρίζει τον πατέρα της Στέλλας, θα συνειδητοποιήσει πως η σχέση τους έχει μέλλον. Έτσι λοιπόν, οι επερχόμενες εξελίξεις στη σειρά θα φέρουν νέα πάθη, ερωτικά μπλεξίματα και αναταράξεις, αφήνοντας το κοινό να ανυπομονεί για τη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ